Mini femení: La Salle Palamós 74 – B.Vilafant 2002 49

Jugadores: Ingrid, Sara, Carla Rebollo, Laura, Ruth, Carla Quintana, Èlia, Clara, Carola.

Parcials: 6-2, 2-9, 4-4, 14-2, 19-3, 11-11, 3-10, 15-8
Partit jugat a Palamós contra el segon classificat, que s'ha saldat amb una clara derrota de les nostres jugadores.

Podríem buscar molts motius per explicar la derrota; pista petita, molt temps sense entrenar, venim de festes... Però tot això no deixen de ser excuses ja que el rival afrontava el partit en les mateixes condicions.

El que realment ha passat és que en cap moment s' ha intentat lluitar pel partit, no s'ha mostrat cap tipus d'intensitat, ni ganes, ni capacitat de reacció i sense aquestes eines és impossible plantejar-se ja no guanyar sinó donar la cara en qualsevol partit.

Esperem que el que s' ha vist aquest cap de setmana sigui puntual perquè no es pot destacar cap aspecte positiu en el joc. El rival ha sortit amb la intensitat adequada (tot el contrari per la nostra part). Les noies han confós la intensitat del rival (especialment defensiva, bones ajudes i posant moltes mans) amb el joc violent i poc a poc totes, espantades, han baixat el ritme; les més altes jugaven lluny de l'aro i no aprofitaven per atacar quan les defensava alguna jugadora físicament inferior i les més petites han fallat passades fàcils perdent així un munt de pilotes.

Esperem també haver après d'un equip com el Palamós que sense tenir un equip brillant (només dues jugadores han destacat per sobre de la resta) a base d'intensitat han marcat les diferències en un partit sense color ni història.





Fotos: Glòria Angulo.

Comentaris