Mini masculí: APA Vedruna Palamós 41 - B.Vilafant 45

Han jugat: Alex L., Sergi, Albert, Isaac F., Alex C., Isaac Ch., Marc, Pau V., Pau S., Adrià
Lesionat: Miquel
Ajudant al premini : Jan

Parcials: 11-2 , 2-3, 0-12, 0-4, 8-7, 7-3, 10-4, 3-10
Partit contra un equip amb jugadors físicament més forts que nosaltres, amb alguns jugadors molt alts.
Hem començat el partit molt freds, sense cap intensitat en defensa i amb molt poc encert en atac.
A partir del segon quart l'actitud en defensa ha augmentat molt i ens ha permès capgirar el marcador. En atac, excepte el tercer quart, s'ha continuat fallant. Tot i que es generen moltes ocasions (que és l'important).

Anem el descans i ens oblidem de tot, es deixa de defensar i un altre cop a sota en el marcador. No agafem els rebots, donant segones i terceres oportunitats, els deixem tirar sols i ens "matxaquen" a triples, ens superen en 1x1 i ningú ajuda. En definitiva tota la feina de la primera part per terra.

Per sort, en el darrer quart això ha canviat del tot, s'ha començat a defensar amb molta intensitat, no els hem deixat atacar, hem robat moltes pilotes gràcies a la concentració de tots els jugadors i el rebot ha sigut nostre (gràcies a la intensitat i ganes, no per la nostra altura). Això ha generat bàsquets fàcils.