Sènior Femení B.Vilafant 69 – BC Fontajau 36

B.Vilafant: Paula, Laura (5), Ruth (10), Mimo (3), Marta (8), Gio (26), Eva i Ari (17).
T.Ll: 8/8 5 triples (Ari 3, Mimo i Laura) 8 Faltes.

BC Fontajau: Alarcon, De Asis (3), Castillo (12), Prymak (9), Candelario (6) i Bohigas (6).
T.LL: 3/10 4 Faltes. 1 tècnica Candelario. 1 triple (Castillo)

Victòria clara davant la “passivitat” arbitral.

Parcials: 16-7, 21-12, 20-8, 12-9.
Victòria amb molt esforç els 40’ (sense lluita i esforç no som res), intentant aturar la seva superioritat física i la defensa zonal els 40’ a base de defenses alternatives, molta lluita sota les cistelles i mirant de sortir en velocitat sempre que hem pogut.

Els quatre quarts han estat molt similars: quan hem defensat bé, hem pogut controlar el rebot, les transicions en atac ens han permès sortir ràpid i fer cistelles fàcils gràcies a la velocitat de Gio i Ruth. I en atac estàtic hem mirat de moure la bola amb cert criteri (en estones abús de tir exterior), i en el segon i tercer quart amb encert tir exterior, l’avantatge s’ha fet més ampli. Al darrer quart l’encert ha disminuït i ha estat el pitjor parcial del partit.

Capítol apart mereix l’actitud arbitral: passiu tot el partit amb només 12 faltes xiulades (3 en els primers 20’) quan en el partit hi ha hagut molts contactes i molt durs. Les noies es podien haver fet mal. I a sobre, quan una jugadora del Fontajau es queixa farta (i amb raó) li xiula tècnica. Lamentable.

Felicitats senyores per l’esforç i actitud els 40’.




Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris