Cadet femení: CB Roses 39 - B.Vilafant 53

Han jugat: Núria C. (2), Paula (1), Clara (-), Berta (2), Maria (-), Eva (17), Emma (5), Núria G. (2), Íngrid (10), Aina (14). Tirs lliures (8/14). 3 triples ( 2 Íngrid, 1 Eva ).

Parcials: 12-8, 9-16, 7-14, 11-15.

Després d'uns quants partits hem tornat a veure el cadet femení que a tots ens agrada, una actitud increïble ha propiciat el millor partit defensiu (junt amb el partit contra Escolàpies), del que va de lliga, només cal felicitar-vos i animar-vos a seguir per aquest camí, si ho feu gaudirem molt els partits que resten.

En atac, 6 minuts dolentíssims al primer quart són l'única taca negra del partit, la resta hem mogut molt bé la pilota, i quan hem aprofitat els espais que deixava la defensa del Roses els hi ha fet mal i hem generat moltes situacions d'avantatge, només la mala sort i la indecisió a l'hora de finalitzar les jugades és el que ha fet que no marxem del camp del 3r classificat amb una avantatge força més còmode. Res més, moltíssimes felicitats a totes i dilluns hi tornem, com a entrenadors partits com el d'avui són el que ens engresca a treballar encara més per seguir millorant, com vaig dir fa alguns mesos teniu un marge de millora brutal, només cal actitud i ganes, és tot.

P.D: A l'anada vam perdre per no controlar el rebot defensiu, avui hem dominat nosaltres aquest aspecte en tot moment, fins i tot en una jugada n'hem agafat tres d'ofensius per acabar anotant, i ha passat perquè us hi heu esforçat!





Fotos: Sònia Mach, Glòria Angulo. 
Més imatges del partit, aquí.

Comentaris