Cadet masculí B: CB Sant Gregori 79 - B.Vilafant 52

Han jugat: Arnau Pararols (9) Ferran Baraut (6), Nil Gironès (-), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (7), Àlex Palomeras (4), Arnau Caritg (19), Ismael Torres (1), Pep Sala (-) i David Sedano (6).

Baixes: Àlex Crespo.

Parcials: 29-8 / 19-22 (48-30) / 15-12 (63-42) / 16-10 (79-52)
Tirs lliures: 4/14.

"JA HI TORNEM A SER"

Derrota patida altra vegada contra el Sant Gregori, amb un marcador semblant a l'anada.

Els jugadors que us pensàveu que amb dues setmanes de treball n'hi havia prou, aneu molt equivocats. Aquesta setmana ja no s'ha entrenat tant fort ni concentrats com setmanes enrere (perquè clar, ja vam guanyar dissabte passat) i mostra d'això n'és el resultat d'avui. Ens han guanyat de cap a peus en intensitat, que no vol dir que no n'hi hàgim posat nosaltres, el problema és que no la posem del minut 1 al 40, sinó a estones, quan ens ve bé. Hi ha jugadors que mentre es jugava al partit, encara eren al llit. Deixant a part aquesta història que es repeteix massa sovint, comentarem el partit:

Primer quart desastrós, on s'ha tirat el partit, 21 punts a baix. El problema? Ni un balanç defensiu i la història de sempre: perdonant cistelles fàcils i escollint decisions incorrectes que ni els entrenadors podem entendre.

A partir del segon quart fins a l'últim hem començat a jugar a bàsquet, superant fàcilment la pressió (molts punts han estat d'això) i augmentant la defensa a estones. Poc més a dir: ni tanquem el rebot ni hi anem, tot i que érem físicament superiors, ni una línia de passada, continuàvem sense fer balanç defensiu, ens superaven molt fàcilment a l'1x1 (les ajudes han estat bé per part d'alguns jugadors)... En fi, un desastre; tot i això, traient el primer quart, només 6 a sota. I si haguéssim fet un bon primer quart? I si haguéssim defensat les línies de passada cada cop? I fer el balanç defensiu? I si...? La cosa hagués estat molt diferent.

A nivell individual, felicitar a l'Arnau Pararols per la lluita incansable tant en atac com en defensa, a l'Adrià i l'Arnau Caritg per la bona feina feta sota els taulells i a en Pau i en David, per l'esforç i ganes que poseu als entrenaments i que setmana a setmana es veuen millores en el vostre joc, seguiu així nanos!