Cadet masculí A: B.Vilafant 43 - Dots Sant Quirze 57

BÀSQUET VILAFANT 43: Arnau (4), Lluc (4), Martí P. (2), Guillem P.(13), Guillem C.(2), Sergi (5), Kike (6), Martí D. (2), Marc, Pau (5). Tirs lliures 5/8. Triples 4.- Guillem P(3), Sergi. Lesionat: Andreu.

SANT QUIRZE 57: Sa (6), Poza (9), Garcia (6), Perez (4), Parra (18), Cadenas (2), Amill, Castello (3), Rueda (9). Tirs lliures 12/27. Triples 5.- Poza (3), Rueda, Perez.

Parcials: 13-14, 11-8, 13-13, 6-22.

Una nova derrota, en un partit que hem tingut controlat durant 25 minuts. A partir d'aquí, un 10 a 31, poc més a dir.

Destacar els nostres percentatges de tir amb un 27% en tirs de dos i un 16% en tirs de tres. Amb aquest encert és molt complicat guanyar qualsevol partit.

Hem començat el partit jugant bé, defensant molt fort, però concedint molts rebots, això més la falta de balanç, no ha permès que assolíssim avantatges més grans. Quan hem millorat en aquests dos aspectes, el partit s'ha decantat del nostre costat.

Minut 25 del partit, el desert, negats totalment en atac, hem deixat de defensar. Quan pitjor ataquem, pitjor defensem i comença l'espiral que ens porta a perdre.

Haurem de treballar i ser capaços de mantenir el nivell durant 40 minuts.