Cadet masculí: CEB Girona 57 - B.Vilafant A 35

CEB Girona 57: Sanchez, Lagares (4), Cortijo, Adan (5), Robles, Puig (4), Xargay (11), Comellas, Casademont (13), Rodríguez (2), Garcia (2), Gionvanardi (5). Tirs lliures 8/10. Triples 1.- Adan.

B.Vilafant 35: Lluc, Guillem P.(4), Guillem C.(2), Andreu (2), Sergi (2), Arnau C. (2), Martí D. (3), Marc, Pau (20). Tirs lliures 9/15. Lesionat: Arnau P.

Parcials: 15-5, 15-14, 13-2, 14-14

L'atac un desert, el tir exterior un mite (alguns diuen que l'han vist, ....)

Mal inici de partit, com sempre freds i deu a sota. Les bones ratxes en defensa han permès que la diferència no fos més gran.

Un bon segon quart ens ha fet pensar que podríem aixecar el partit, però la il·lusió només ha durat 8 minuts, on un parcial de 5 a 0 ens ha tornat a la realitat.

Del tercer quart millor no dir res.

Només ens quedaven 10 minuts per intentar retallar la diferència de 22 punts. Tot i la millora no ha estat possible. El cansament i el desànim eren massa grans.

No ens queda altra que treballar per mirar de capgirar aquesta dinàmica.

Agrair a l'Arnau Caritg la seva ajuda i felicitar-lo pel seu partit.