Cadet masculí: UE Ripoll 82 - B.Vilafant 62

Han jugat: Arnau Pararols (10), Ferran Baraut (11), Nil Gironès (2), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (4), Àlex Palomeras (18), Arnau Caritg (15) i Pep Sala (2).
Baixes: Àlex Crespo, Ismael Torres i David Sedano.

Parcials: 22-16 / 17-9 (39-25) / 21-19 (44-60) / 22-18 (82-62)
Tirs lliures: 11/27. 1 triple, Arnau Pararols.

Millora considerable


Bon partit el jugat a Ripoll, el qual a l'anada ens havia guanyat per una diferència de 39 punts. A més, hem doblat el marcador en atac respecte al primer partit (31 punts a l'anada per 62 a la tornada), la qual cosa indica que en atac s'ha millorat. En defensa però, hem encaixat 12 punts més.

Pel que fa a les coses positives, avui s'ha pogut veure un equip intens, defensant fort, jugant ràpid al passar i tallar (a excepció d'alguns moments puntuals) i amb ganes de córrer (s'ha sortit al contraatac de forma organitzada i això ens ha donat cistelles fàcils).

Tot i això, hem tingut moments de desencert (i estones que no hem llençat a cistella) i si això ho sumem al fet de baixar la intensitat defensiva, s'acaba pagant. Cal dir però, que a diferència del principi de temporada, l'equip no ha baixat els braços, i ha competit durant tot el partit. La diferència del marcador ha estat rondant els 10-15 punts durant tot el partit, fins que a falta de d'uns 8 minuts per acabar, l'equip rival s'ha posat en zona 2-1-2 que ha acabat de tancar el partit.
Fins dilluns.

Ens queda molt per millorar, però tant els entrenadors com jugadors sabem quins aspectes hem de millorar si volem ser més competitius encara i més constants en la feina, així que tocarà seguir treballant més i més i més...






Comentaris