Cadet masculí A: Valldemià Blau 48 - B.Vilafant 51

Valldemià Blau 48: Gil (6), Gordillo (5), Gispert (2), Fernandez(1), Planas, Redrado(6), Coca(4),
Barragan, Mila (16), Duran (11), Salmeron, Fado. Tirs lliures 9/25. 4 Triples: Gil, Mila, 2 Duran.
Eliminat: Gil

B.Vilafant  51: Arnau (9), Lluc (2), Martí P.(6), Guillem P.(4), Guillem C.(4), Andreu (13), Sergi, Martí D. (4), Pau (9). Tirs lliures 4/18. Triples 3 .- Arnau, Andreu, Pau. 48 rebots.- 38 defensius (11 Arnau, 8 Andreu) 10 Ofensius (5 Arnau).
Lesionat: Kike

Parcials: 16-15, 14-11, 11-11, 7-14.

Com diu en Pepe: "victòria de prestigi". Pocs equips han aconseguit guanyar en aquesta pista. Anàvem a Mataró amb només 9 jugadors, i davant teníem un gran equip, que en aquesta segona volta estava invicte. Abans del partit sabíem que només podíem guanyar o deixar una bona imatge amb 40 minuts d'intensitat. Qualsevol relaxació ens faria tornar a Vilafant amb el cap baix, ja que el Valldemià té moltes virtuts, però jo sempre n'he destacat la intensitat amb que juga durant tot el partit.

Després d'un llarg escalfament i mitja hora de retard, començàvem el partit, amb un gran encert, al minut 4 el marcador reflectia un 0-8. A partit d'aquí, el partit es va igualar i al final del primer quart capgiraven el marcador.

Segon quart molt igualat, fins al final. Estàvem avisats, en només dos minuts de pèrdua de concentració i intensitat, com sempre els dos últims, es va passar d'un 20-25 a 30-26. Tot per decidir a la segona part, amb un tercer quart molt igualat, ho deixàvem tot pel final. Quan dic pel final, hem refereixo al final de tot. Entravem a l'últim minut amb 4 punts d'avantatge (perdó als últims 40 segons). Tot semblava decidit, però no, s'havia de possar el meu cor a prova i permetre que es posessin a tres i amb 8 segons tinguessin la pilota. Per sort una gran defensa no els va deixar tirar.

Moltes felicitats.

Feia dies que ens els entrenaments us "apretàvem" per recuperar la velocitat en la transició defensa-atac, en definitiva intentar generar algun contraatac.- 8 punts de l'últim quart van ser en contraatac. En atac estàtic, es comença a veure el treball dels entrenaments, però s'ha de continuar treballant i sobretot hem de jugar més tranquils. Quan tenim calma, es mou la pilota i juguem realment bé. En defensa, en alguna fase del partit, vam tornar a donar-los el rebot. Però en general es va defensar molt bé.

Aquesta setmana us deixo amb el mestre Pepe. Treballeu "puny"!