Júnior masculí: C.B.Castelló 53 - B.Vilafant 76

B.Vilafant:  Parra (4), Peral (10), Cortada (10), Batlle (25), Castillo (2),(cinc inicial) Palol (4), Carreras (5), Vehí (2),Vergés (9), López, Cuadrado (5).
Faltes personals: 18. Tirs lliures: 12/18

C.B.Castelló: Mendieta (22), Bradshaw (3),  Sànchez (3), Llora (4), Lenz (18), Fornieles, Aguiar, Canet (2), Bogdanov (1).
Faltes personals 19 .Tirs lliures 5/11
Tres triples (Bradshaw, Sànchez, Lenz)

Parcials: 12-15,7-19,12-17,22-25

Partit jugat a Castelló al que arribàvem amb molts dubtes; no guanyàvem des del 14 de desembre de l'any passat i portàvem tres derrotes consecutives. La cosa en principi no pintava bé, parcial d'11-4 als primers cinc minuts i ells es trobaven molt còmodes atacant la nostra defensa individual. A partir d'aquí va començar un altre partit; nosaltres vam pujar el nivell defensiu i poc a poc es va fer un feina de desgast físic. El resultat? Molt fàcil de veure, en cinc minuts ens havien fet 11 punts, en els quinze que quedaven fins la mitja part 8, anàvem amb un parcial de 19 -34 a la mitja part, resultat còmode però no definitiu.

Al tercer quart ells veient que no portàvem cap triple es van posar amb zona, però per primera vegada a la temporada van sortir tiradors de sota les pedres i vam fer els sis del partit cosa que els va fer molt de mal i ens va fer arribar a un +29 (40-69 36') com a màxima diferència. A partir d'aquí una relaxació normal pel resultat (o potser no) els permet fer 13 punts en quatre minuts que arregla una mica el resultat final (53-76).

El millor del resultat, el ser capaços de fer algun triple, el pitjor el no mantenir la intensitat defensiva 40 minuts.

Ara ens queda un partit molt complicat la setmana que ve: prohibit lesionar-se i deixeu les neurones en repòs, ja pensarem els entrenadors per vosaltres què és el millor per l'equip.