Mini femení: B. Vilafant 2002 48 - AE Fornells 58

Jugadores: Ingrid, Sara, Aina, Laia, Laura, Ruth, Carla Quintana, Èlia, Eva, Carola
Parcials: 4-6, 8-10, 10-2, 4-8, 2-15, 7-4, 3-12, 10-2

Bon partit el que han jugat les nenes contra el primer classificat, el Fornells.

El partit ha començat igualat amb les nostres pel darrere al marcador, fins al tercer període, on un bon parcial aconseguit per una bona defensa han permès avançar al rival per primer cop al marcador. Però ha sigut tot un miratge. Tot i que en general el partit ha estat igualat i hem jugat algun quart molt bo, hi ha hagut dos períodes on el rival ha sentenciat, el 5è (2-15), i el 7è (3-12).
Com a aspectes positius destacar la intensitat defensiva mostrada des del primer minut i la bona feina a l'hora de penetrar i doblar la bola.

Com a aspectes a millorar tenim el rebot (sent tant altes no ens podem permetre no agafar rebots) buscar altres opcions per atacar i no només penetrar i doblar, treballar més per rebre, treure més ràpid, no espantar-nos quan ens fan pressió i/o dos contra un.

Tot i la derrota i tot el que hi ha per millorar estem contents pel partit en general.