Mini masculí: CB Llagostera 58 - Bàsquet Vilafant 59

Han jugat: Àlex Lara, Albert Gualda, Isaac Font, Àlex Cuadrado, Jan Jou, Isaac Chavarria, Marc Sànchez, Pau Vergés, Miquel Rodríguez, Adrià Campos, Pau Sala.

Molt bon partit de bàsquet el viscut a Llagostera a les nou del matí. Tot i la bona matinada els jugadors van saltar a la pista amb les piles carregades per donar guerra durant tot el partit. El Llagostera, situat en la part alta de la classificació va plantar cara i el partit es va desenvolupar en la màxima igualtat possible.

El que cal remarcar és l’actitud de la major part dels jugadors que van estar molt encertats en les ajudes i a l'hora de capturar el rebot (dos punts claus que se’ns obliden en molts partits). També una aspecte important però no rellevant ha estat l’encert de cistelles fàcils que en altres enfrontaments desaprofitem.

Cal felicitar doncs a tots als jugadors i pares, per la implicació i la concentració durant tot el partit, però cal dir que si l’actitud es mantingués en la resta de partits, estaríem dins el grup capdavanter.

Seguirem treballant.






Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris