Preinfantil masculí: B.Vilafant 49 - Vedruna Palafrugell 62

En clara línia ascendent però insuficient.

Varen jugar: Andreu, Arnau R, Miqui, A. Pibe, Jordi, A. Ayats, Joel, Joan i Lluís.

Jugàvem un partit que esperàvem fos competit i en el que teniem aspiracions de victòria. No va poder ser. No vam ser capaços d'imposar suficient estona una defensa prou bona per plantar cara i en atac ens va faltar ser mes pacients i solidaritat.
Evidentment no estem satisfets amb el resultat final però volem destacar alguns dels detalls que, ara que estem a una mica més de mitat de lliga, podem posar en valor;

Hem fet, indiscutiblement, una passa endavant tant en atac com en defensa i sobretot en els conceptes que volem que es vegin als partits. Especialment comparant-ho amb el principi de la temporada.

En atac fem molt millor el passar i tallar, tot i que hem de ser conscients que és el camí per aconseguir punts i que ens dóna més alegries quan el practiquem en contra dels 1x4 que a vegades seguim fent. 

Més solidaris
En defensa el canvi és majúscul, som més capaços de posar en problemes els rivals i recuperem moltes més pilotes fruit de la bona defensa i dels rebots defensius (el rebot defensiu sempre és simptomàtic de bona defensa). Igual que en atac ens cal però, més regularitat, o dit d'una altra manera, no desconnectar-nos, ja que les errades castiguen molt a nivell de marcador.

Satisfets amb la millora fins ara i convençuts que el marge és gran encara. Per seguir creixent
Treball treball i treball.



Comentaris