Premini masculí: CEB Girona Blanc 58 - B.Vilafant 8

Jugadors: Albert, Ciro, Daniel, Jofre, Nil, Damià, Neó, Pep, Víktor.
Parcials: 8-1, 16-0, 17-2, 19-0, 24-1, 37-0, 10-2, 14-2.

Sense cap mena de dubte ha estat el partit més dur que hem jugat aquesta temporada. Ja sabíem que en aquesta categoria trobaríem alguns equips que estan molt per sobre nostre tècnicament, però fins ara més o menys en tots els partits havíem competit. Avui no ha estat així. L'equip rival era molt superior a nosaltres, tècnicament i físicament, i no ens ha donat cap opció a poder jugar. Encara que ens guanyessin de 50, de 100, han mantigut una pressió tota la pista que no hem pogut superar.

La part positiva; que els nens tot i ser conscients de les nostres limitacions s'han esforçat de valent, i amb l'excepció d'alguns minuts, no s'han deixat vèncer pel desànim.

En partits així (que no ha estat ni serà pas l'únic), és on queda demostrat que tota la teoria sobre valors, el respecte al rival, que no es tracta de guanyar a qualsevol preu, sinó d'aprendre... és molt sovint en les categories més inicials de formació, paper mullat. La nostra actitud a la pista, quan juguem, amb l'equip rival i l'àrbitre, ens defineix com a club i nosaltres estem molt contents d'estar on estem.

Felicitats als jugadors pel seu esforç i a continuar treballant per anar millorant, i sobretot, per a passar-nos-ho bé jugant a bàsquet.








Fotos: Susanna Blanch, Eduard Cebrià.

Comentaris