Sènior femení: B.Vilafant 39 – CB L’Escala 91

B.Vilafant: Paula (2), Laura (3), Elena, Ruth (3), Mireia (2), Mimo (2), Marta, Ari (17), Gio (10), Eva i Maria.
T.Ll: 4/12 3 triples (2 Ari i Laura) 24 Faltes.

CB L’Escala: Vilabru (3), de Ros (4), Casals (23), Guanter (17), Falgas (10), Herrera (2) i Bolasell (32).
T.Ll: 14/22 7 triples (6 Bolasell i 1 Vilabru). 16 Faltes.

Parcials: 5-28, 18-20, 6-20, 10-23


Pallissa sense excuses

Per moltes voltes que li dono, sóc incapaç de trobar el motiu pel qual hem fet un partit com aquest.
El problema no és perdre perquè és una cosa que tots els equips fan amb l’Escala, ha estat el com.

Suposo que factors molts: el rival líder invicte de la categoria i que, evidentment és molt superior a la resta equips, un setmana dura post partit a Celrà, excés de pressió per saber el que ens jugàvem, ......

Però amb tot, si alguna cosa hem tingut tota la temporada, excepte un partit, és caràcter, ganes, orgull, descaro, encert. A casa seva, elles tenint tot l’equip, vam ser molt competitives.

I en el partit no hem vist res d’això. Hem entrat amb por, hem fallat tots els atacs, ni hem defensat ni hem atacat. Han sortit totes les misèries de l’equip: excés de bot, amagar-nos en atac, no moure’ns, no córrer, no tancar el rebot, no fer ajudes, cap agressivitat, ........ La responsabilitat evidentment és de l’entrenador per no saber preparar ni portar el partit com calia.

Només durant 5’ del segon quart hem tret el caràcter i orgull que aquest equip té. No ens queda una altra que aixecar-nos i mirar de millorar tots els defectes que hem tingut.

Agrair el suport a tota la gent que ha vingut a veure el partit i ha mirat d’animar-nos. Sap greu no haver pogut respondre com calia.






Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris