Sènior femení: CB Sant Julià Ramis 53 – B.Vilafant 80

B.Vilafant: Paula (1), Laura (3), Elena (2), Ruth (14), Mimo (3), Marta (6), Gio (16), Eva (2), Ari (25) i Maria (8). T.Ll: 16/24 8 triples (4 Ari, 3 Gio i Marta) 18 Faltes.

CB Sant Julià Ramis: Casellas (3), Urquizu (3), Sureda (8), Subils, Busquets (4), Mira (2), Peregrina (6), Hidalgo (7), Sanahuja (4), Gusiñer (12) i Marin (4). T.Ll: 9/21 4 triples (2 Sureda, Casellas i Urquizu). 23 Faltes. Eliminada Casellas.

Parcials: 10-15, 20-28, 10-18, 13-19

Partidàs !!!!!

Aquest dissabte hem fet un dels partits mes complerts (sinó el que més) de tota la temporada.

Un altre cop ens trobàvem davant un equip experimentat, amb defensa en zona els 40’ i que al partit d’anada a Vilafant ens va donar moltíssims problemes (victòria per +6).

Aquest cop però hem fet allò que sabem fer molt bé: intensitat a darrera, córrer al davant i avui un encert espectacular en el tir exterior, sobretot als darrers 3’ del segon quart.

El primer quart la seva defensa en zona tancada ens va donar els problemes previstos, però el correcte moviment de bola i l’encert en el tir exterior ens va permetre marxar 5 amunt. Entre el final del primer quart i els 7 primers minuts del segon vam veure el millor Sant Julià: les seves pivots sabien llegir molt bé la nostra defensa, la seva intensitat era més alta que nosaltres i la seva defensa en zona ens costava molt atacar-la. Com a resultat, al minut 7 24-23. Però aleshores va arribar el festival: en 3’ parcial de 6 – 20 amb 4 triples i ficant tots els tirs que vam tirar. Espectacular.

A la mitja part marxàvem amb la sensació d’estar-ho fent bé en atac però necessitant millorar la defensa, perquè un equip que fa una mitjana de 42 per partit, ens n'havia fet 30 en 20’.

I als dos darrers quarts ho vam fer: al seu augment d’agressivitat física i verbal, nosaltres vam respondre amb una defensa agressiva, lluitant cada rebot, corrent molt al contraatac, atac correctes davant la zona (excepte moments puntuals) i encert exterior.

Podem destacar moltes coses de l’equip: implicació de totes, encert brutal, totes anoten i defensen, atrevir-nos a provar coses en atac noves (ex. Maria), la feina fosca d’en Marçal fent equip, els defectes que hem de millorar ..... però jo hem quedo amb dues:

- El retorn de l’Elena després de la lesió.
- El pastis d’aniversari de la Ruth preparat per les seves companyes que demostra moltes coses de l'equip.