Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 74 – Bàsquet Porqueres 68

Bàsquet Vilafant – 74 – Jordi (2), Quintana (3), Pau Capel (6), Pere (13), Brun (9) – cinc inicial – Casteys (4), Adrià (16), Sajet (11), Miky (6), Pau Gascon (-), Sergi (4), Burgas (-). 32/55 TL. 6 Triples, 2 Adrià i Pau Capel , 1 Aleix i Pere. 56 Rebots, 46 Def (Miky 10) i 10 Of (Sergi 3). 18 Faltes, Cap Eliminat. Tècnica a n’en Pere al 36’

Bàsquet Porqueres – 68 - Prat (6), Serrat (7), Peiró (12), Xaudiera (28), Pons (3) – cinc inicial – Pascual (4), Casadevall (6), Costa (-) i Torres (6). 11/17 TL, 5 Triples, 2 Peiró i Xaudiera i 1 Prat. 34 Faltes, 4 Eliminats, Pons al 32’, Casavedall al 34’, Torres al 38’ i Pascual al 45’ - 4 Tècniques, Pascual al 11’ i 45’, Costa al 23’ i a la banqueta al 45’

Parcials; 17-9, 16-10 (33-19), 14-15 (47-34), 15-28 (62-62) – TE – 12-6 (74-68)

Partit amb dues cares davant uns 50 espectadors que ha acabat amb una nova victòria de l’equip local.

Bon inici de partit, amb intensitat i defensa que ha durat fins la lesió d’en Jordi a la mitja part.

Era dels dies que a dins necessitàvem massa esforç per anotar, que a cada tir rebíem falta, i les pilotes mai entràvem fàcil, però amb molta defensa, amb molt de treballa, amb molta intensitat hem acabat agafant un bon coixí.

Tot ha rutllat fins al moment que hem donat rotació a la posició de base amb gent que no és la seva funció. I el problema no ha estat en sí, la feina dels bases “accidentals” (Sajet i Burgas), ja que si mirem el resultat el parcial del quart deia -1 i continuàvem 13 amunt. És més, al 33’ el resultat era 54-40 (+14). I aquí apareix Peiró (nº 10) que amb 0 punts al minut 37’ ha acabat amb 12. És cert que Xaudiera ha fet 28 punts però al minut 33’ ja en portava 20 dels 40 del seu equip, per tant, i coneixent al jugador, no ens preocupava, sempre i quan la resta de l’equip no participés de l’atac. El parcial devastador, 8-22 i a la pròrroga.

Allà, hem tornat a jugar pels pivots, aprofitant les càrregues de faltes del rival i només amb tirs lliures hem guanyat el partit (8/13) tot i fer un percentatge trist durant tot el partit (58% i 23 de fallats)

Els motius d’arribar a la pròrroga són varis i quedaran per la intimitat del grup. Dilluns en parlem.