Sènior masculí: C.B. Calella “C” 60 – Bàsquet Vilafant 64

C.B. Calella “C” – 60 - Valls (-), Torrent J. (14), Coll (15), Rey (15), Pagés (16) – cinc inicial – Martinez (-), Cugat (-). 14/32 TL, 6 Triple, 4 Rey, 2 Coll. 17 Faltes, 1 Eliminat, Rey al 40’.

Bàsquet Vilafant – 64 – Casteys (4), Quintana (4), Sajet (9), Sergi (2), Brun (10) – cinc inicial – Adrià (13), P. Capel (-), Miky (8), Pere (9), P. Castillo (3), Parra (-), Jordi (2). 14/21 T1, 19/36 T2, 4/18 T3, Adrià, Sajet, Miky i P.Castillo. 24 Faltes, Cap Eliminat. 41 Rebots (Miky 14), 28 Def (Miky 9), 13 Of (Miky 5)

Parcials: 8-13, 13-11 (21-24), 13-16 (34-40), 26-24 (60-64)

Un altre difícil escull superat davant un rival amb només 7 jugadors que ens ha fet 40’ de zona 2-3.

Sabíem que hi anàvem a patir i tot intentar durant moltes estones del partit d’intentar jugar a bàsquet, avui no ens n’hem sortit.

Primer hem intentat atacar la zona tirant de 3, l’opció fàcil i poc efectiva (4/18 en tot el partit) i això ha portat a un marcador per plorar, 7-5 al 8’.

És cert que al 5’ ja començàvem a córrer com jugadors (abans ho fèiem perquè ens ho deien, però sense fe), però no entraven de cap de les maneres i quan ha entrat el primer triple, llavors el segon (encara que ha estat de tirs lliures) i un parell de contraatacs ens ha portat al final de quart +5 i maleint un parell de situacions d’avantatge perduts.

El segon quart ha estat la repetició del mateix, però aquí el desencert ha estat total. Un sol triple al darrer segon per anar en avantatge al descans i fins a 5 situacions clares d’avantatge desaprofitades.

I més del mateix al tercer quart, però ara ja no corríem mai (potser el físic d’algun component de l’equip ja no donava?). Per sort, un parell de pilotes robades d’en Quirze ens donàvem un +6 per acabar el quart.

El darrer ha estat el millor en atac i el pitjor en defensa (tornem amb el físic? Quan ataquem no podem defensar i al revés?). Ara ja no hem fallat cap situació d’avantatge, 2/3 de triple partit tancat al 40’. (54-63). O no? Ai no, que de tant de córrer teníem més pressa d’anar a fumar a fora que de defensar un sol minut més. Fins i tot en això els hem guanyat, 3 a 1.

Tot i això, agrair l’esforç d’en Sergi pels 10’ que ens ha regalat, d’en Miky per venir, de l’Àngel i en Castillo del júnior per venir a ajudar (pocs minuts, però més importants del que ells creuen) d’en Capel per estar recuperat abans d’hora i esperem que en Brun i Quirze hagin après com juga a bàsquet un gran base i un gran pivot. En Torrent i en Pagès n’han estat un bon exemple i en moltes estones els heu aguantat i inclús superat.