Cadet femení: B. Vilafant 79 - CB L'Escala 52

Han jugat: Núria C. (11), Paula (6), Clara (4), Maria, Eva (21), Emma (10), Núria G. (11), Íngrid (3), Aina (13). 2 triples (2 Eva). Tirs lliures (19/37).

Parcials: 19-8, 30-10, 12-16, 18-18.

Per fi 20 minuts on heu demostrat l'equip que sou i podeu arribar a ser. Concentradíssimes des de l'inici, defensant, tancant el rebot, i amb molt bona actitud en atac, buscant l'u contra u, corrent, i provant coses noves que de mica en mica s'han d'anar consolidant per fer-les més sovint. Era molt difícil aguantar el ritme i a la segona part malauradament no ho hem aconseguit. Ens hem precipitat i no s'ha jugat bé, ni en atac ni en defensa, només a pinzellades, però l'actitud és immillorable i avui els entrenadors acabem més que contents del vostre esforç, moltes felicitats a totes i en especial a les senyoretes Clara i Núria Ginesta, que han fet anys aquesta setmana.

P.D: Hem de millorar i MOLT les passades, és un fonament bàsic en aquest esport i s'ha de treballar igual o més que les altres coses, som molt pesats però heu de tenir més cura i més efectivitat a l'hora de passar la pilota!!





 Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris