Cadet masculí B: B.Vilafant 40 - Unió Girona 105

Han jugat: Lluc Falgueras (2), Ferran Baraut (4), Nil Gironès (-), Guillem Cuadrado (4), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (6), Àlex Palomeras (6), Arnau Caritg (7), Ismael Torres (-), Pep Sala (6) i David Sedano (-) i Sergi López (3).

Baixes: Arnau Pararols i Àlex Crespo.

Parcials: 7-28 / 15-19 (22-47) / 14-26 (36-73) / 4-32 (40-105)
Tirs lliures: 5/9. 3 triples, 2 Pep i 1 Sergi.

Partit jugat contra el líder provisional de la classificació, un equip ple de cadets de segon any el qual ni guanyant de tants punts, han deixat de pressionar a un equip que està una categoria per sobre de la que li tocaria. De què ens ha servit el partit a uns i altres? Bona pregunta.

Deixant a part això, la derrota és clara, i els aspectes a nivell col·lectiu que es treballen als entrenaments no es veuen reflectits en els partits, en parlarem demà.

A nivell individual, ens quedem amb l'esforç realitzat sota els taulells per com no, l'Adrià Quintana, que aquest cop ha estat molt ben recolzat per l'Arnau Caritg i l'Àlex Palomeras, i amb l'ajuda dels tres cadet interterritorial, que ens han aportat intensitat i ganes, molt necessàries en aquest equip.

Toca seguir treballant, ja hem jugat amb quasi tots els rivals de la part alta de la classificació dels quals no n'hem sortit ben parats, però ara toca aixecar el cap i competir tots i cadascun dels partits que ens queden contra, a priori, equips no tant forts. 

Ens veiem demà.




Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris