Cadet masculí: B.Vilafant A 58 - Bàsquet Neus 53

Bàsquet Vilafant 58: Arnau (7), Martí P. (16), Guillem P. (4), Guillem C. (10), Andreu (12), Adrià, Kike (4), Martí D. (3), Marc (2), Ferran. Tirs lliures 12/22. Triples 2 .- Guillem C.

Bàsquet Neus 53: Romero (6), Sarmiento (2), Villalba, Verdejo (16), Martínez (11), Ramírez (4), Reyes, Gonzàlez (14), Martínez I, Coscolin. Tirs lliures 12/22. Triples 1.- Verdejo.

Parcials: 14-9, 19-15, 11-7, 14-22.

Partit difícil, contra un equip que anava a totes, i no ens concedia cap cistella fàcil.

Gran inici de partit, gran defensa, que provocava molts errors en l'equip contrari. Ara, els errors s'han d'aprofitar i nosaltres no ho hem fet. Molts errors en cistelles fàcils (tònica de tot el partit) i molts atacs en superioritat desaprofitats per errors nostres.

En el segon quart els atacs de tots dos equips s'han animat i anàvem al descans amb un 33-24. El tercer quart nefast, el nostre atac estàtic ha deixat d'existir. Un parell de contraatacs, un triple i la nostra defensa han arreglat el quart. Tot i això hem eixamplat la diferència.

La "devacle", últim quart, ells han mantingut el nivell defensiu del tercer quart, combinant una zona, amb una pressió, que ens creava moltes dificultats per atacar. En canvi nosaltres hem abaixat els braços i hem deixat de defensar. Resultat, a patir fins al final, encara no entenem que els partits duren 40 minuts.

Agrair a l'Adrià i en Ferran la seva ajuda.