Cadet masculí: CB Adepaf 78 - B.Vilafant B 37

Han jugat: Arnau Pararols (-), Lluc Falgueras (4), Ferran Baraut (3), Nil Gironès (-), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (2), Àlex Palomeras (4), Arnau Caritg (3), Ismael Torres (-), Pep Sala (7), David Sedano (1), Sergi López (12).
Baixes: Àlex Crespo.

Parcials: 19-7, 11-9 (30-16), 22-11 (52-27), 26-10 (78-37)
Tirs lliures: 6/15. 3 triples, 2 Sergi, 1 Lluc.

Gran escenari on ens trobàvem per disputar un dels partits més interessants de la competició i més motivant pels jugadors. 

El partit se'ns ha escapat de les mans degut a la falta d'encert, ja que oportunitats no n'han faltat, seguim fallant coses fàcils. Això ha provocat que el rival s'hagi distanciat cada vegada més del marcador, ja que ells lo fàcil no ho fallaven. A més, com ja sabíem, era un equip intens, que es tanca molt bé en defensa, deixant pocs forats per entrar a cistella i que en atac distribueix molt bé la pilota.

Pel que fa a l'actitud dels jugadors, no ens podem queixar, ja que en cap moment han baixat els braços, com va passar al partit d'anada. S'ha lluitat i competit tal com es demanava. Sí que ha faltat una mica més de ritme a estones, tancar més i millor el rebot i defensar més a sobre. 

Donar les gràcies a en Sergi i en Lluc que ens han vingut a donar un cop de mà, i aquest ha estat el seu millor partit sense dubte de les vegades que han jugat amb nosaltres.

Així doncs, tot i la diferència final, felicitar.vos a tots per l'actitud mostrada i la feina feta que es demana.

Fins demà.



Fotos: Elena Matas. 

Comentaris