Júnior masculí: CB Blanes B 69 - B.Vilafant 88

B.Vilafant: Peral (4), Carreras (6), Vehí (7), Cortada (6), Batlle (25) -cinc inicial, Palol (4), Parra (25), Castillo (9), Quintana(2).

CB Blanes: Gonzàlez (14), Palma (11), Barceló(2), Valverde (2), Verdugo (11) -cinc inicial, Ibàñez (3), Herrero (5), Rodríguez D. (2), Pérez (12), Rodríguez R. (7).
Faltes personals: 22 (eliminat Verdugo 38').
Tirs lliures: 4/14
Triples 7 (3 Palma, 2 Gonzàlez, Ibàñez, Rodríguez).

Partit jugat a Blanes després d'un seguit d'enfrontaments de molta tensió i motivació del que només cabia esperar el que ha passat; una petita relaxació i baixada d'intensitat. Només cal mirar les anotacions dels dos primers quarts (36-42); partit igualat fins a dos minuts de la mitja part en què cinc punts seguits ens han donat una petita diferència de sis punts.

En cap moment hem estat capaços de trobar ritme ni en defensa ni en atac; en les defenses ens faltava un punt d'intensitat que els deixava tirar sols després de moure la pilota sense dificultat, i en atac ens faltava agressivitat a l'hora d'atacar cistella el que ens deixava amb entrades a mitges i sempre esquivant el contacte cosa que ens feia fallar més del que és normal.

A la mitja part,  la xerrada ens va servir per a solucionar alguns dels problemes que patíem. Vam pujar les línies defensives i al minut 25 la diferència era més clara (42-57) i ens donava tranquil·litat. Set punts seguits els apropaven (49-57), però un cop més la defensa i la sortida del contraatac ens va donar tranquil·litat, parcial de 2- 12, i anem als últims deu minuts amb 18 de diferència.

A l'últim quart tothom es conforma, intercanvi de cistelles per guanyar-lo d'un (18-19) i aconseguir la diferència final de dinou punts 69-88.

Poca cosa més només felicitar-vos per una altra victòria, seguiu així fins a la victòria final.