Júnior masculí: CB Onyar 53 - B.Vilafant 72

B.Vilafant: Peral (6), Vehí (6), Vergés (12), Batlle (17), Castillo (10) -cinc inicial, Parra (4), Carreras (11), Pons (6), Descamps.
Faltes personals: 24 (eliminat Carreras 39') Tirs lliures: 15/32
Rebots defensius: 32 (Castillo 8). Rebots ofensius:11 (Pons 4)

CB Onyar: Costa (4), Pons (5), Saques (10), Carroum (10), Garcia (3) -cinc inicial, Marquier, Pérez, Feliu (10), Torres (2), Valentí (9).
Faltes personals: 27 (eliminats Costa 28' i Garcia 37) Tirs lliures: 7/24
Triples:4/18 (2 Feliu,Costa,Garcia)
Rebots defensius: 27(Feliu 10). Rebots ofensius: 17 (Pons i Saques 5).

Partit jugat en dijous per problemes d'agenda que ens serveix per sumar una nova victòria. Aquest equip sembla que sap a què juga, però davant teníem un rival temible que ens coneixia ja de l'any passat i ens havia guanyat els últims tres partits, els seus punts forts ja els coneixíem, circulació de pilota amb continus blocs indirectes i una càrrega del rebot que no ens deixava córrer al contraatac.

Al primer quart les forces han estat igualades (20-19) amb intercanvi de cistelles però l'equip local més tocat per la càrrega de faltes. Al segon quart ells continuen amb individual i nosaltres canviem a 1-3-1 tota la pista. Ells han trobat a faltar la baixa d'un dels seus directors de joc fins al punt de només aconseguir fer dos punts (2-18) deixant el parcial a la mitja part en 22-37, 15 punts que són un món però que semblen poc si mirem el percentatge de tirs lliures a la mitja part (8/17).

Al tercer quart, com era previsible, la reacció no es fa esperar, la motivació de l'entrenador i el rebot ofensiu (fins a 17) els dóna vida i són capaços de guanyar-lo (17-14) apropant-se amb un triple al final del quart i deixant el marcador en 39-51 i deu minuts per jugar-se.

A l'últim quart dos triples seguits de l'Onyar els apropa a 46-55, però els tirs lliures i el físic decidiran el partit (6/9 del Vilafant per 2/12 del Onyar), 7 punts de l'Onyar als últims 7 minuts pels 17 del Vilafant deixen el resultat enllestit. Els 19 punts de diferència final no ensenya el que ens ha costat guanyar el partit.

Només em queda felicitar-vos per l'esforç fet per poder guanyar el partit.