Mini femení: B.Vilafant 2002 68 - CB Castelló 35

Jugadores: Íngrid, Sara, Carla Rebollo, Ruth, Laura, Carla Quintana, Èlia, Aina, Eva, Carola i Clara

Parcials: 4-8, 11-5, 13-4, 5-0, 12-4, 6-4, 8-7, 9-3 (68-35).

Bona victòria contra un equip que ens superava en tres victòries fins a aquest dissabte, cosa que ens demostra que tenim nivell per estar més amunt.

Hem començat el partit amb un mal balanç defensiu, que ha provocat que fos el quart on les de Castelló fessin més punts. I en atac no aprofitàvem el seu mal balanç defensiu, fallant alguna que altra cistella fàcil. Hem de millorar els començaments de partit.

Però bé, després hem començat a defensar una mica, el balanç defensiu ha estat molt millor, el que ens ha permès poder fer contraatacs i molts punts "fàcils". Una altra cosa que hem de millorar són les passades a la companya que entra en carrera. S'han de donar un pas per davant per aprofitar així la seva embranzida.

S'ha baixat molt bé a tapar els contraatacs de les rivals però no hem tancat el rebot. La intensitat ha estat bastant bona durant la major part del partit, però encara tenim aquests moments de "lapsus" en què deixem una rival sola i evidentment aquesta anota. 

Quan hem entrat amb força hem fet cistella, hem tret falta i algun cop les dues coses. Quan hem entrat amb por, frenant-nos ens han fet uns quants taps. 

La setmana que ve ens espera un partit complicat a Bescanó. A entrenar fort aquesta setmana per arribar en les millors condicions al partit. Felicitats noies i a seguir millorant!

P.D: Desitgem a la Carla Quintana que es recuperi lo abans possible de la capsulitis al dit.







Fotos: Susanna Blanch. Més imatges, aquí.

Comentaris