Mini femení: B.Vilafant 2002 80 - La Salle Palamós 61

Jugadores: Clara, Ruth, Eva, Aina, Èlia, Carola, Íngrid, Alena, Martina, Núria i Daniela.

A excepció del primer quart, hem jugat un partit molt intens que hauria de ser exemple del que hem de fer la resta de la temporada. 

Hem escalfat amb poca intensitat i això ho hem notat al primer quart, en què la nostra defensa ha deixat molt que desitjar. Hem d'aprendre que un cop es comença a escalfar, el partit ja ha començat.

Quan ens hem posat al partit i hem començat a defensar, hem pogut robar moltes pilotes i sortir al contraatac. 

Les de Palamós són un equip que pressiona i posa moltes mans, però tot i això hem superat la seva pressió inicial molts cops i hem atacat amb superioritat numèrica.

Als primers quarts del partit hem comès l'error de no saber parar quan passàvem la pressió, això provocava entrades amb dues defensores davant, passes mal donats i en definitiva moltes pilotes perdudes i molts contraatacs de les rivals.

Després hem après que un cop passada la pressió, hem de saber llegir la defensa. Si tenim superioritat anem cap a cistella, si elles ja estan col·locades en defensa parem i juguem. Els últims quarts ho hem fet molt bé.

En global, bon partit i bona actitud. Felicitats noies!

P.D: Moltes gràcies a la Daniela, la Núria, la Martina i l'Alena per venir-nos a ajudar, i desitgem una ràpida recuperació a la Laura, la Sara i la Carla Rebollo.







Fotos: Susanna Blanch. Més imatges, aquí.

Comentaris