Preinfantil masculí: CB Vilobí d'Onyar 78 - B.Vilafant 39

Varen jugar: Andreu, Arnau R, A. Pibe, A. Ayats, Jordi i Lluís. I vam tenir l'ajuda dels minis: Isaac F., Isaac Ch., Marc i À.Lara.

Alts i baixos i un raig d'esperança

El partit era a mig matí i a camp gran, condicions que normalment ens agraden. Tot i així vàrem sortir una mica adormits en defensa i entrebancats en atac i el parcial del primer quart 16-0 va ser un llast per la resta del partit. El segon quart va ser molt més intens i ens va servir per motivar-nos i competir més d'un quart més, no en el resultat, sí en el joc.

Ens va anar molt bé ser 10 per poder fer rotacions i descansos més llargs i això es va notar molt durant tot el partit.

Si mirem enrere hem fet una millora molt substancial pel que fa tècnica individual en bot i entrades a cistella val a dir però que ens falta una cosa molt important per fer la passa definitiva endavant; hem d'aconseguir ser jugadors més llestos.

Hem de saber fer els esforços més útils (a l'hora de moure'ns per el camp amb i sense la pilota)
Som un dels equips amb millor percentatge de la lliga en llançament però llencem molt poc perquè perdem moltíssimes pilotes. Val a dir que ja no en perdem tantes (encara en perdem però no tantes com abans) en 1x1, però en seguim perden moltes en passades de construcció de l'atac o de primera passada que penalitzen molt en forma de contraatac fàcil i en punts en contra. I que moltes vegades abusem del bot en sortida de contraatac fent més "quilòmetres" dels necessaris.

Per acabar, felicitar al minis i donar-los les gràcies no només ens donen millors opcions de rotació i descans sinó que competeixen i això és d'agrair, ja estan avisats que els volem veure amb regularitat.

Per a nosaltres doncs, el repte a partir d'ara és ser jugadors més intel·ligents per cansar-nos menys i per treure'n millor benefici. Anem en la bona direcció així que