Premini masculí: B.Vilafant 51 - FD Cassanenc 49

Jugadors: Albert, Martí, Jofre, Nil, Damià, Neó, Pep, Arnau, Mar i Viktor.

Parcials: 3-2, 15-3, 5-8, 2-12, 7-4, 5-8, 10-3, 4-9.
Aquest dissabte hem jugat amb el FD Cassanenc, un equip amb un nivell semblant al nostre, i que ens ha permès viure un partit molt igualat. 

Els primers quarts hem sortit bé, hem defensat fort el que ens ha permès robar algunes pilotes i acabar en contraatac. Després hem tingut alts i baixos i s'han evidenciat algunes de les mancances que hem tingut avui; per una part, no hem sabut parar un dels millors jugadors de l'altre equip que ha aconseguit entrar a cistella sense massa dificultat i l'altra, que ens costa atacar quan l'atac és estàtic. Ens costa moure'ns per a rebre i això ens complica l'atac.

Coses molt positives; la lluita, la intensitat i la millora que s'ha pogut veure en molts jugadors. Cada vegada, tots, ens atrevim a fer més coses; anem millorant a nivell tècnic i tenim més confiança sigui per a sortir botant, encarar cistella, no precipitar-nos en les passades... Això s'ha pogut veure en el partit d'avui i n'estem molt contents. La nota negativa; la lesió d'en Daniel que ha fet que no pogués jugar, esperem que es recuperi ben aviat!

Moltes felicitats a tots i a continuar treballant!










Fotos: Susanna Blanch. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris