Premini Mixte: C.B. Porqueres 65 – B.Vilafant 15

Han jugat: Martí Cano, Mar Cortada, Rubén Gala, Jofre Cebrià, Flavio Hervas, Ona Sànchez, Roger Santmiquel, Arnau Mallorquí, Enric Rebollo.

Parcials: 16-3; 24-3; 8-2; 10-0; 17-2; 12-3; 4-2; 11-0.

Bé, avui escriure la crònica és dur, perquè ha estat un partit en el que hem viscut situacions de partit bones i d’altres no tant.

Ens hem enfrontat a un equip molt bo, amb un parell de jugadors físicament molt més grans que nosaltres, els quals tenien sota cistella segones, terceres, quartes i cinquenes oportunitats de cistella. En els períodes on en trobava aquest jugador era quasi impossible optar cap rebot i molt menys en atac arribar a tirar.

Pel que fa la defensa general del partit era molt dura, no ens feien ni 1x1, ni 2x1,.. simplement era una defensa massiva cap el jugador que tenia la pilota 5x1, amb el gran inconvenient que nosaltres no sabíem sortir, ja fos per por, excés de pressió, falta de control de la pilota,...

Tot i aquest fet, s’ha de reconèixer que no hem tingut un bon partit, exceptuant dos períodes en els que s’ha notat un canvi d’actitud (aspecte reflectit en el parcial).

Ens cal molt concentrar-nos ja un cop dins el vestidor; perquè dies com els d’avui estàvem fora de context. 

Cal seguir treballant, i sobretot aplicar tot el que ens ensenyen en els entrenaments, i molt important i imprescindible ESCOLTAR en tot moments els consells, recomanacions, i/o ordres dels nostres entrenadors.





Fotos: Enric Rebollo. Més imatges, aquí.

Comentaris