B.Vilafant: Paula, Emma (5), Elena (4), Ruth (2), Mireia (1), Mimo (2), Eva V (2), Gio (30), Eva G (2), Ari (10) i Maria.
T.Ll: 15/25 3 triples (Gio, Emma, Ari) 18 Faltes.

CB Sarrià de Ter “A”: Arribas (18), Fuentes (3), Barea (7), Perianes (8), Gironès, Pérez (2), Amargant (6) i Resplandis.
T.Ll: 11/24 1 triple (Perianes). Faltes. Eliminada Arribas.

Parcials: 12-7, 9-10, 16-16, 21-11

Victòria molt treballada

El partit no ha estat gens fàcil per nosaltres. El Sarrià és l’equip més experimentat de la lliga amb jugadores 31 anys més grans que alguna nostra, però que la manca de fons físic la supleixen amb qualitat, experiència i joc intens. Nosaltres teníem jugadores molt mancades física i mentalment i gràcies a les cadets hem pogut tenir mes rotació de banqueta.

Nosaltres no hem tingut l’encert necessari per poder trencar el partit a l’inici. Hem fet la pressió defensiva adequada, intentant córrer i atacar la zona amb cert criteri, però el nostre encert ha estat molt baix i, com darrerament està succeint, ens basem en l’encert d’una sola jugadora, el que fa que l’equip no sigui tant perillós com fa unes jornades.

Amb tot el que hem dit, a mitjans del segon quart hem assolit 10 punts avantatge i semblava que podíem trencar el partit, però res més lluny d’això l’equip baixa la intensitat i ens n'anem 4 amunt al descans.

El tercer quart és una fotocòpia del segon, amb jugadores de 46 anys corrent més que les nostres de 18/20 (és admirable que encara juguin cada cap de setmana: felicitats !!!).

I per fi el darrer quart un triple de l’Emma (la més petita de totes) ens dóna una mica d'aire i un petit parcial 9-0 més la seva davallada física final ens permet assolir el màxim avantatge al final del partit.

Les meves sensacions de l’equip no són gens bones de cara a la part millor de la temporada que ens bé. Jugar al grup de terceres – quartes és un premi extraordinari a una temporada espectacular de totes les jugadores que recordarem sempre: 16 victòries en 22 partits a la temporada del debut amb un equip molt jove és un GRAN ÈXIT.

Ara bé, si tot l’equip no torna a agafar el camí d’abans de les tres derrotes, aquesta segona fase serà molt dura.

Lamentar les lesions de la Mimo i l’Ari esperant que no sigui res i agrair enormement al FS Vilafant la seva ajuda deixant-nos el seu fisio per atendre a una jugadora nostra. Diu molt de com sou.