Sènior femení: B.Vilafant 67 – FD Cassanenc “B” 73

B.Vilafant: Paula, Emma, Laura, Elena (6), Ruth (7), Mireia (2), Marta (19), Núria, Eva V (8), Gio (25), Eva G.
T.Ll: 17/26 6 triples (Gio, Marta 3, Eva V 2) 23 Faltes. Eliminada Paula.

FD Cassanenc “B”: Riera (4), Fuste (18), Segura (3), Rabassedes (12), Suro (2), Fontbernat, Boadella (4), Rabionet (10), Boadella, Sola (20).
T.Ll: 16/34 7 triples (Solà 3, Fusté 3, Rabionet). 21 Faltes. Eliminada Boadella.

Parcials: 15-14, 20-13, 11-14, 12-17, 9-15

Derrota a la pròrroga recuperant sensacions

Inici de la segona fase amb una derrota després d’un partit igualat, davant un bon equip, amb molta intensitat i dos conceptes del joc que ens ha fet perdre: no tancar ni controlar el rebot i pèrdues de pilota en passades telegrafiades.

L’inici del partit ha estat molt bo per nosaltres, parcial de 10-1 en 5’, jugant molt bé tant atacant com defensant. Un cop introduïm els canvis, el rival aprofita per fer un parcial 0-11 en 4’, que solucionem amb un altra parcial 5-1 al darrer minut que ens permet anar 1 amunt al descans.

El segon quart l’hem jugat molt bé, tant ofensiva com defensivament. Totes hem aportat al joc allò que sabem i ens permet marxar al descans 8 amunt.

A la mitja part teníem clar que si volíem guanyar havíem de mantenir la intensitat en el joc, però el canvi a zona per part d’elles ens ha destarotat. I aquest desgavell ha fet que en defensa baixéssim, no tancant el rebot i quan podíem córrer, no triàvem mai l'opció correcte en la passada. Així i tot hem mantingut 5 punts d’avantatge.

I el darrer quart, les contínues pèrdues de pilota en la sortida, la dificultat en atacar la zona, el descontrol del rebot, el cansament acumulat (si no entrenes fort no pots jugar fort els 40’), els ha permès posar-se per davant quedant 2’. I en aquests 2’, la lluita ens ha permès empatar, tenir opcions de guanyar però fent un 25% en tirs lliures és impossible, i quedant 11 segons elles fan 1 dels dos tirs lliures, es posen 3 amunt. I aquí l’equip ha sabut buscar la millor opció i un altra cop un triple de Marta (el segon de la temporada) a manca de 3” ens porta a la pròrroga.

I la pròrroga ha començat be per nosaltres, però una errada molt clara nostra en atac seguida de dos triples seus, ha matat el partit.

En resum, hem recuperat la lluita i ganes per jugar que havíem perdut als darrers partits, la qual cosa ens ha fet competitives tot el partit. I ser competitives és el que es demana a l’equip.

Agrair a les 3 cadets la seva ajuda, ja que sense elles avui no haguéssim pogut competir així.