Cadet femení: Bàsquet Vilafant 40 - CB Fontcoberta "A" 43

Han jugat: Núria C., Paula, Clara, Berta, Maria, Eva (11), Emma (14), Carla, Núria G. (10), Íngrid (5). Tirs lliures (7/18). 3 triples (Eva, Emma, Núria G.).

Primera part dolentíssima en atac i en defensa, no pels punts rebuts si no per la falta d'intensitat i concentració a darrera, que va provocar que després ofensivament juguéssim sense tensió ni idees i abusant del tir quan literalment no la fèiem ni a les piscines Picornell. Aquest fet no és el que ens preocupa, ja que durant 35 min el rival es va posar en zona i és totalment normal que ens costi atacar-la per l'edat de les nostres jugadores; el que és preocupant és perdre una desena de pilotes sense que el rival ens forci (passes de sortida, males passades...).

Però després arriba la segona part i demostreu que quan voleu sabeu jugar, lluitar i ja no es cometen tants errors, eixuguem la diferència i en un final ajustat els tirs lliures fallats ens penalitzen molt i el Fontcoberta s'emporta la victòria en un partit bipolar que ens ha de servir sobretot per ser conscients d'una cosa: si no hi ha esforç, intensitat i concentració som un equip molt vulnerable. La línia a seguir és la de la segona meitat. Felicitats noies, fins dilluns!


P.D: Molts ànims a l'Aina que es perd el que resta de temporada. La trobarem molt a faltar dins la pista, però l'important és que et recuperis bé per l'any que ve estar a tope!!






Fotos: Àfrica Jou. Més imatges, aquí.

Comentaris