Cadet masculí: Bàsquet Vilafant A 69 - CEB Girona "B" 58

Han jugat: Arnau (13), Lluc (5), Guillem P. (2), Guillem C.(6), Andreu (9), Sergi (2), Kike (12), Martí D. (6), Pau (14). Tirs lliures (18/28). 1 triple Martí D.

Parcials: 12-20, 24-13, 22-17, 11-8.

Inici de partit molt vistós i amb els dos equips molt encertats en atac i tous en defensa, a partir del minut 5 hem desaparegut i fins al final del 1r quart hem anat a remolc i no s'ha trobat ni la manera d'atacar, i sobretot, de defensar.

El 2n i 3r període són un punt d'inflexió, segons el meu parer, en el nostre atac; per fi hem vist la llum i s'han dut a terme moltes de les coses que portem entrenant, algunes han sortit, altres no, però com a mínim sabem a què juguem, i amb un joc dinàmic i agressiu hem aconseguit no només eixugar la diferència si no marxar al marcador de forma clara i jugar els últims minuts un pèl relaxats però amb el control del partit i imposant el ritme que millor ens ha anat. S'ha baixat en efectivitat però una gran defensa ha fet que no es patís i deixar, malgrat el desastre dels primers 10 minuts, a un bon equip en 50 punts. Una altra de les claus ha estat el control del rebot, hem dominat en aquest sentit i s'ha notat. En els aspectes negatius, el triples (res de nou) i les ¡¡¡31!!! pèrdues de pilota, la majoria fruit de la precipitació i no buscar la millor opció.

Felicitar-vos a tots pel partit que heu fet, seguiu així nois, fins dimarts!!

P.D: Gràcies Vicenç per l'estadística, realment ha sigut molt útil.





Fotos: Dani Cuadrado, Àfrica Jou. Més imatges, aquí.

Comentaris