I Torneig de Setmana Santa a Santa Coloma de Farners.

Aquest cap de setmana marxàvem amb el cadet masculí a jugar el I Torneig de Setmana Santa a Santa Coloma de Farners. Primer de tot agrair i reconèixer l'excel·lent treball dut a terme per la gent del CB Farners durant aquests 3 dies, on s'ha viscut un espectacular ambient de bàsquet amb moltíssima gent i una organització perfecte.

DIVENDRES

Començàvem amb la fase de grups on, en un grup de 3 (Vilobí, U.E Mataró i Vilafant) els dos primers es classificaven pels quarts de final. El primer partit contra els gironins marcaria el nostre camí, i en un partit no gaire brillant però molt seriós i treballat, aconseguíem la primera victòria i peu i mig a la següent fase. A la tarda, amb la classificació a la butxaca per la derrota del Vilobí, vam jugar el pitjor dels 5 partits, contra un bon rival al qual no vam poder aturar i on el nostre mal percentatge i la falta d'encert en cistelles fàcils va fer que perdéssim per 7 punts. Tot i això, les sensacions eren bones i la derrota ens portava a creuar-nos amb el Barça, el rival més temut però el més esperat.

DISSABTE

Arriba el gran dia. Expectació màxima a la grada per veure als blaugranes i una representació molt nombrosa i amb ganes d'animar del Bàsquet Vilafant eren el preàmbul del partit. Decidim no especular ni amb el rival ni en el joc, sortim fidels al nostre estil i fins aleshores som l'únic equip que els pressiona i iguala en ritme de joc. A la primera part decideix la qualitat dels seus jugadors i concedim alguna cistella fàcil que ens porta a perdre de 18 als primers 20 minuts. Després, l'èxtasi. En 2 quarts memorables dels nanos guanyem 20-25 la segona part contra un equipàs, amb una actitud i una intensitat impressionants i lluitant cara a cara contra jugadors, alguns d'ells, amb un brillant futur en aquest esport. Acabem perdent, però amb la sensació d'haver vist un partit que trigarem en oblidar.

Tocava lluitar pel cinquè lloc, i el primer dels rivals és el Mataró, que 24 hores abans ens havia superat amb claredat, però que aquest cop es trobava a un altre equip al davant, confiat al màxim i amb la inèrcia de bon joc i encert del partit anterior. Tot i un mal primer quart superem amb solvència als mataronins i ja nomès quedava posar la cirereta derrotant al Salt diumenge.

DIUMENGE

El cansament es notava en les cares dels jugadors d'ambdós equips abans de començar, però ja havíeu decidit que aquest era el vostre torneig, i en un partit molt i molt bo esborrem al Salt des del salt inicial i no li donem cap opció durant els 40 minuts aconseguint una victòria còmode i un 5è lloc que ja valorareu amb el pas del temps.

Moltíssimes felicitats a tots i ara toca acabar la temporada amb aquest esperit i lluita. Ens veiem dimarts, descanseu!