Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 86 - CB Olot 64

B.Vilafant: Parra (8), Peral (7), Batlle (25), Castillo (2), Gascon (12) -cinc inicial, Carreras (18), Vehí (9), Fernàndez (5), Caritg.

CB Olot: Benea (2), Colomer (11), Lucena (9), Verdaguer (22), Galobardes (12) -cinc incial, Ramírez (6), Nebot (2).
Faltes personals: 16 Tirs lliures 4/9
Triples: 2/10 (Colomer, Lucen)
Rebots defensius 35 (10 Verdaguer). Rebots ofensius 16 (Verdaguer 6).

Partit jugat després de l'ajornat contra les Escolàpies Figueres que va acabar amb una còmode victòria (115-62). Aquesta ratxa de victòries sembla que ens han acomodat i, contra un equip que vam haver de suar sang per emportar-nos la victòria a casa seva, hem sortit descentrats i poc intensos. Això ens ha portat a patir molt fins a la mitja part; el primer quart hem empatat (18-18) sense ser capaços de trobar el ritme adequat tant en defensa com en atac. Al segon ha estat el pitjor parcial perdut (17-22) i amb les mateixes pobres sensacions que al primer quart; no hem estat agressius en defensa el que ens porta a no robar boles i no hem controlat el rebot. La suma de les dues coses no ens deixa córrer i ens fa anar amb -5 a la mitja part. Al final de la segona es van veure espurnes de la clau per portar-nos a la victòria.

A la represa va sortir un nou equip: el de la segona volta, amb ambició, gana de pilota i ànsia de victòria. Aquesta lluita es veurà recompensada amb el millor quart del partit i un parcial de 31-11 que deixava els últims deu minuts coll avall. La pujada de ritme ha castigat als visitants i el desgast físic els ha deixat sense capacitat de reacció. L'últim quart s'ha convertit en un tràmit on mai ha perillat l'avantatge i hem estat capaços de incrementar-la (20-13).

Per oblidar en aquest partit? El control del rebot a la nostra cistella (16 de l'Olot perque un sol jugador agafi els mateixos que tot l'equip local), el percentatge del tir lliure, un 42% de tot l'equip amb jugadors per sota del 50% (només un jugador per sobre).

Per felicitar-nos? Que no haguem d'esperar una altra generació per començar a fer triples, que tots siguem importants d'alguna manera i no només fent punts i que arribem amb tot l'equip a la següent fase.

Per acabar donar les gràcies als dos equips de cadets del club per l'ajuda que ens han donat; gràcies a ells un equip de set jugadors sempre ha tingut canvis per fer rotacions i, gràcies, sobretot als pares d'aquests nens perquè sé que és un sacrifici tenir tot el cap de setmana lligat i no tenir vida pròpia.