Preinfantil: Bàsquet Vilafant 58 - Vedruna Palafrugell 89

Vàrem jugar Andreu, Arnau R, Arnau Pibe, Arnau Ayats, Jordi, Joan, Miqui i Lluís, ben tornat.
I ens van ajudar els minis, Pau, Albert Isaac i Isaac X. Gràcies als quatre.

Bon partit en general, amb bona anotació nostra i estones de molt bona defensa. El resultat, tot i no ser enganyós, es deu a moments de baixar els braços en defensa i de una mica de falta de confiança. Un partit disputat entre dos equips de nivell no tant distant.

Ens falta començar a gaudir de l'esforç i que aquest tingui continuïtat i recompensa i per això hem de jugar amb més alegria; estem una mica encorsetats, més pendents de l'error que de gaudir, els entrenadors en som conscients i intentarem treballar-hi.

Però ens falta continuïtat en l'esforç per ser encara més competitius; i començar a creure en nosaltres.
Els nois porten tants partits sentint que no en saben prou, que en comptes de confiar una mica en ells mateixos o de treure l'orgull, s'han acomodat (o resignat) a aquesta situació.

Doncs ni tant ni tan poc, els animem a que siguin valents i que confiïn en ells mateixos tant com confiem nosaltres en les seves possibilitats, ja que sabem que en el fons de cada un d'ells hi ha un futur jugador de bàsquet.

Aprofitem per felicitar a la plantilla del sènior masculí i a tot el club en general per la seva feina i la seva recompensa; esperem que ens serveixin d'exemple tant en la seva manera de jugar, la seva intensitat i el seu "fair play". I la resta ja sabeu 
Treball, treball i treball.








Fotos: Àfrica Jou. Més imatges, aquí.

Comentaris

Anònim ha dit…
Va ser un bon partit però no vàrem guanyar...
Un altre cop serà.