Premini masculí: CEB Girona Blau 81 - B.Vilafant 31

Jugadors: Albert, Ciro, Jofre, Nil, Damià, Neó, Pep i Viktor.

Parcials: 7-6, 12-4, 6-4, 10-4, 12-4, 12-0, 17-1, 12-8.

Tot i el resultat, hem jugat una bona part del partit molt bé. Hi ha dues coses que ens han condicionat: el poc encert a l'hora d'encistellar que hem tingut durant tot el partit i una defensa nul·la en el sisè i setè quart.

Hem sortit molt bé, movent bé la pilota, intentant sortir al contraatac i sense gaires problemes per a sortir de la pressió. Tot i això, a l'hora de finalitzar, no hem tingut gens d'encert i hem fallat tot el que podíem i més i l'equip rival ho encistellava quasi tot. Aquesta ha estat la tònica de bona part del partit; molta lluita per part de tots, però poc encert. El sisè i el setè quart han estat bastant desastrosos; el Girona corria molt i sempre tenien dos jugadors a sota i nosaltres no arribàvem mai. Algun jugador feia l'esforç de baixar a defensar, però la resta, fos per cansament o pel que fos, no ho feia. Com que en defensa no ens en sortíem, el nostre atac també s'ha complicat i hem deixat de jugar en equip per tornar a les individualitats. Al vuitè quart ens hem refet, el nostre joc ha millorat tant en defensa com en atac.

La sensació, però, és bona. Hem vist que quan juguem en equip ens en sortim molt millor. Felicitats per les ganes posades en els sis quarts, ara hem d'aconseguir tenir-les tot el partit i, sobretot, millorar el nostre encert.

Us desitgem unes molt bones vacances, que descanseu molt i que tornem tots amb les piles ben carregades!






Fotos: Susanna Blanc. Més imatges, aquí.

Comentaris