Trobada d'escoletes a Roses

L'escoleta del Vilafant va gaudir el passat diumenge d'una gran jornada de bàsquet a Roses, la segona diada d'aquest 2014, acompanyada amb un molt bon temps.

El grup de grans (Joel, Dídac, Jokin, Bernat, Xavi i Ian) va mostrar un cop més un gran joc d'equip, aixecant el cap en tot moment trobant la millor opció de tir. Aquest mateix fet fa que puguem començar a veure contraatacs, agafant el rebot en defensa aixecant el cap i fent una passada al jugador més avançat, cosa poc habitual en aquestes edats. Defensivament cal inculcar encara més el fet de que no vagin tots a la pilota i es limitin a tenir el seu atacant vigilat.

El grup dels "mitjans" (Ona, Elena, Pol B., Biel B., Berta, Álvaro i Abril) van jugar el primer partit contra les Escolàpies, el segon contra un equip del Roses i el tercer contra un altre equip del Roses. Tot i que al primer partit els jugadors estaven un xic endormiscats, van anar-se despertant i van disputar partits bastant igualats, en els quals van lluitar per la pilota i es van esforçar molt, tot marcant una progressió del primer al tercer partit. Els "mitjans" van crear un bon joc en diversos moments aixecant el cap i passant la pilota als altres companys o bé corrent directament cap a cistella si no hi havia ningú al davant. 

El grup dels "petits" (Xènia, Sergi, Laia, Raúl i Daniel) van fer uns molt bons partits. Abans de tot, vam anar a jugar al paracaigudes per escalfar una mica i això va ajudar als jugadors a calmar-se, ja que per alguns era el seu primer partit i estaven molt nerviosos. El primer partit el vam disputar contra Escolàpies, aquest va ser el més igualat dels tres jugats. Tant d'una banda com de l'altre van demostrar les seves ganes de jugar. Després d'un bon esmorzar, vam anar a jugar el següent partit contra el Roses. Com que teníem com a màxim dos nens a la banqueta i els més petits començaven a estar cansats, vam estirar dels més grans. Quan sortien a pista, es notava la diferència ja que els del Roses eren bastant petits (tot i això, lluitaven). L'últim partit el vam fer amb els nens del Grifeu, també un partit bastant igualat, però es notava l'esgotament dels dos equips. Tot i així, van fer jugades que van deixar als pares bocabadats. 

Entre partit i partit, tots els jugadors van esmorzar (croissants amb xocolata) i, tot i el cansament, van gaudir dels inflables de la trobada.

Tots plegats ens ho vam passar molt bé, tant jugadors, pares, germans i entrenadors. Esperem que continuïn guardant les mateixes ganes per a les properes trobades!!






Comentaris