Júnior masculí: CB Sant Feliu 58 - B.Vilafant 70

B.Vilafant: Carreras, Vergés (20), Cortada, Batlle (25), Castillo (5) -cinc inicial, Parra (8), Peral (2), Vehí (4), Fernàndez (6).

CB Sant Feliu: Sala (10), Serrat (4), Castro (7), Rotllan (13), Golembyovskyy (4) -cinc inicial, Trujillo (4), Martínez (8),Bretcher (2), Clara (6), Ribas.
Faltes personals 23(eliminats Sala i Castro 40). Tirs lliures 5/12
Triples 7/28 (2 Sala, Martínez i Rotllan 1 Clara)
Rebots 34 Defensius19 (5 Rotllan). Ofensius 15(4 Castro )

Parcials: 15-18,17-14,15-13,11-25.

Segon partit de la segona fase amb resultat igual al primer: victòria. El partit ha estat calcat al primer: començament tou amb problemes per agafar el ritme del partit, amb un principi bo en defensa però amb problemes per fer punts. Això ens anirà capficant poc a poc i cada quart anirem baixant la nostra anotació (18,14,13) menys l'últim quart en què recobrarem sensacions i serem capaços de doblar quasi la del tercer (25). Per sort, la nostra defensa ens mantindrà al partit (15,17,15,11). Suposo que això pot tenir a veure amb el fet que la defensa no té res a veure amb el dia que tinguem, sinó amb les ganes que posem.

El primer quart ha estat igualat, però un bon final amb parcial de 0-6 ens ha deixat amb tres punts d'avantatge. El segon quart la història s'ha repetit, però aquesta vegada a favor de ells, el que ha suposat que empatessin a 32 a la mitja part. Pel mig diverses coses: el famós control del rebot defensiu que arrosseguem tota la temporada (8 més 7 a la segona part per un total de 15) i una pressió tota la pista (que els ha permès recuperar 8 pilotes més a la mitja part) que es convertia en 2-3 la major part del partit. Aquesta zona l'hem atacat amb l'encert acostumat (0/7 en triples) però amb molta menys fluïdesa de la que normalment tenim.

El tercer període comença amb sortida en tromba del Sant Feliu (13-2) amb tres triples inclosos dels locals. Això ens portarà a demanar temps mort per mirar de redreçar la situació, canviarem la defensa alternant una mixte 1+4 amb un altre 2+3 segons els jugadors a pista. El resultat no podia ser millor, d'un 45-34 al minut 24 al 58-70 del minut 40. Pel mig de positiu, la millora amb el tir lliure (2/2,0/2,5/9 i un últim 7/8 en els moments importants). Que un jugador que acaba la primera meitat desquiciat perquè segons ell no està fent un bon partit sigui capaç de fer 18 punts en aquest a segona part. El pitjor? Poques coses, però sobretot que els "tiradors", no és que no la facin, sinó que ja quasi ni tirin.

Ara ja només queda un partit per arribar al equador de la segona fase: un rival desconegut amb un potencial semblant al dels dos partits anteriors. Si no comencem des del principi amb intensitat no arribarem amb temps de jugar amb possibilitats d'emportar-nos la victòria. I la veritat no us veig amb la suficient maduresa per pair la derrota, així que vosaltres mateixos.