Mini femení: Bàsquet Vilafant 2002 38 - CB Verges "A" 66

Han jugat: Ingrid, Sara, Núria, Laura, Ruth, Carla Quintana, Èlia, Clara, Eva, Carola

Parcials: 8-4, 9-10, 2-7, 2-10, 2-3, 2-16, 7-4, 6-12.

Últim partit, un divendres i venint d'un últim mes on la concentració ha estat la gran absent (més enllà de les lesions de les nostres jugadores); era d'esperar un partit així.

Jugàvem contra un equip físicament superior i amb una alçada, que de mitjana superava la nostra, estàvem avisades que pressionen molt, però tot i així hem jugat lent donant moltes més possibilitats al rival.

Podria resumir tot el partit però crec que es resumeix en una jugada del 6è període: traiem de fons quasi bé exhaurint els 5 segons, passem camp amb dificultats, passem i tallem i fallem una entrada soles sota cistella. Baixem ràpid a defensar i per manca de concentració deixem sola a la jugadora més propera al aro. Resultat: assistència de la base rival i 2 punts fàcils.

Sincerament noies crec, i estic completament convençut, que quan sigueu capaces de mantenir la concentració fareu una gran passa endavant com a equip.

Heu millorat molt aquests anys i estic molt content amb la vostra progressió, però sé que podeu donar totes molt més, individualment i com a equip. Aquesta passa que heu de fer us l'heu d'exigir vosaltres mateixes.

Us desitjo el millor per les properes temporades. Sé que ho fareu molt bé!

A les mini 2003 gràcies a totes, hagueu vingut o no a jugar, perquè pugeu el nivell i la intensitat dels entrenaments.

I a les lesionades dels dos equips, ànims que l'any que vinent els vostres equips us necessitaran! Gràcies també als pares per les matinades dels dissabtes i per donar suport al equip, ha estat un plaer!

L'any vinent, més i millor!!



 

 

Fotos: Bru Rovira.

Comentaris