Premini masculí: B.Vilafant 44 – CB Farners 83

Parcials: 2-12, 8-8, 9-12, 10-6, 9-5, 2-11, 2-9, 2-20.

Aquest matí hem jugat un partit molt maco amb el CB Farners. El primer quart no hem sortit gaire bé; el Farners ha sortit molt centrat, molt ràpid, movent molt bé la pilota i acabant els atacs amb cistella. Nosaltres no hem sabut parar-los. El segon quart ha suposat un canvi de xip; els jugadors han sortit molt, molt intensos i s'ha vist una gran millora en el joc. Aquesta intensitat l'hem sabuda mantenir uns quarts més, on hem pogut gaudir de bones jugades d'equip i veient la progressió que estan fent tots els jugadors aquesta temporada. A partir del sisè quart hem anat baixat progressivament la intensitat i el Farners ha continuat amb el seu bon joc i ha anat ampliant la diferència, fins un vuitè quart on el cansament ens ha acabat passant factura. A millorar; vigilar en la precipitació en les passades i més concentració en defensa.

Però ha estat un molt bon partit. Tots els jugadors us hi heu esforçat molt i se us ha vist gaudint molt del bàsquet a la pista. Agrair, altra vegada, l'ajuda d'en Sergi, en Pau i en Jan, que un cop més han vingut a jugar amb nosaltres. 

I agrair també la manera de fer i de jugar del Farners; en una temporada complicada per nosaltres per la diferència de nivell amb la resta d'equips, quan juguem amb equips com el seu, tot i la diferència, tots, jugadors i entrenadors gaudim i aprenem molt del bàsquet. 









Fotos: Jordi Burgas, Miquel Vilarrasa. Més imatges, aquí.





Comentaris