Sènior femení: B.Vilafant 61 - CB Salt C 55

B.Vilafant: Paula, Laura, Elena (10), Ruth (12), Mireia, Marta (12), Gio (17), Eva (3), Ari (5) i Maria (2).

CB Salt C: Gonzàlez (2), Casals (2), Busalleu (8), Troyano (16), Salvador (6), Gonzàlez (15), Sabali (2) i Soles (4).
T.Ll: 12/18 3 triples (Salvador i 2 Troyano). 24 Faltes. Eliminades Casals i Busalleu.

Parcials: 11-16, 20-8, 7-9, 23-22

Un nou pas endavant de l’equip.

El Salt C és un equip que defensa molt intens i aquest tipus de joc a nosaltres ens costa molt atacar.
El primer quart ha estat marcat per aquest fet així com per la inspiració de Troyano amb 10 dels 16 punts (inclosos els 2 triples). Per part nostra, la responsabilitat en atac l’ha pres la Gio amb 9 dels 11 punts.

El segon quart ha estat magnífic tant ofensiva com defensivament. Hem augmentat la defensa, hem fet bones transicions, han aparegut altres jugadores tant en atac com en defensa (magnífic treball Eva al rebot), hem parat a Troyano, i com a conseqüència de tot plegat hem assolit els 7 punts de diferència al descans.

Destacar que a la primera part hem fet 7/9 tirs lliures (la importància de fer-los !!!!).

La creu ha vingut al tercer quart. Elles han augmentat molt l’agressivitat fent 2 i 3x1 a Gio, picant força i, per sort, els han xiulat les faltes. Però nosaltres no hem sabut aprofitar-ho perquè amb un 3 de 10 en tirs lliures no anem enlloc. Només dos cistelles en joc en 10’ és un balanç molt pobre. Per sort per nosaltres elles tampoc van estar gaire inspirades en atac. Troyano la vam aturar molt bé i va començar a aparèixer Gonzàlez.

Tot s’havia de decidir al darrer quart i la nostra sortida ha estat lamentable. No podem sortir amb una intensitat tant baixa quan l’altre equip té clar que vol guanyar. Ens fan un 0-5 en 1’. Per sort, un temps mort ens ha fet canviar el xip. Hem posat el que teniu a dintre, amb molt esforç, defensa i tornar a córrer ens permet agafar uns mínims avantatges de 4, 5 punts que ja no hem deixat fins al final del partit. Si no fos pel 9/17 en tirs lliures en aquest quart haguéssim assolit un avantatge final més alt.

Destacar la importància de totes les jugadores aportant tant en atac com en defensa, animant a la banqueta i gaudint d’un triomf que ens permet créixer una mica mes com equip aquesta temporada.

Ah, i hem guanyat un partit sense fer cap triple, cosa que no havia succeït en tota la temporada.

Ens queda un darrer esforç aquesta setmana amb un molt bon equip com és el Sant Gregori i després podrem gaudir d’un merescut descans en una temporada històrica per totes nosaltres i pel club.