Trobada d'escoletes a Llançà

L'escoleta del club ha anat a Llançà, a gaudir de l'última trobada de la temporada abans de la nostra, que serà el proper 1 de juny. Aquest cop els petits l'han esperat amb més ànsies que mai i això s'ha notat a la pista.

Al grup dels "petits" (Elena, Xènia, Sergi, Biel C., Berta, Laia, Ian, Daniel, Abril i Pere) els ha tocat esmorzar només d'arribar, fet que els ha permès agafar forces pels partits que disputarien.

El primer partit ha estat contra el Roses i, tot i que els ha costat despertar-se i concentrar-se en el joc, s'han esforçat i han lluitat. Seguidament, han jugat contra el Banyoles, un equip amb jugadors molt alts, fet que ha dificultat als nostres passar-se la pilota, botar i anotar amb facilitat.

L'últim partit ha estat contra el Peralada, on alguns jugadors del grup dels "grans" han ajudat el dels "petits". Hi ha hagut moltes opcions per anotar per part de tots els jugadors els quals, sembla que, diada rere diada, els queda més clara la importància de defensar cadascú al seu i d'aixecar el cap quan es bota per passar la pilota. 

El grup de grans (Ona, Joel, Bernat, Roger, Biel, Pol, Dídac, Jokin, Xavi, Álvaro i Joan) no ha calgut donar-los gaires instruccions inicialment, tots posaven intensitat, aixecaven el cap i anaven al rebot degut a les ànsies de pilota que tenien, però a la vegada aquestes ànsies feien que la defensa fos "tots a la pilota" i no "1x1" com sempre hem manat. Aquest fet s'ha anat rectificant gradualment, però això junt amb el cansament ha fet que ofensivament a l'últim partit sortís més el joc individual… no es pot tenir tot!

A part dels partits, hi ha hagut jocs, inflables i un molt bon ambient!

Esperem que s'ho hagin passat molt bé!






Comentaris