El Cadet masculí i el Cadet femení al Torneig TIM Pirineus Andorra 2014

Aquest cap de setmana vam anar a posar la cirereta a la temporada amb el cadet masculí i femení a Andorra.

En el pla de convivència tot ha anat molt bé, els nois i noies han gaudit d'una experiència molt positiva i envoltats d'un molt bon ambient de bàsquet amb equips d'arreu de Catalunya, Andorra i algun d'estranger.

En el pla esportiu els nois ho han tornat a fer. Han jugat a molt bon nivell i han guanyat un partit amb molta solvència i en els altres dos ha demostrat l'excel·lent moment de forma en el que es troben, guanyant a dos equips d'Interterritorial amb molta autoritat i emportant-se la final contra un molt bon rival com és el Valls sense patir excessivament amb una notable primera part i una defensa impressionant. Felicitats nanus i Guille recupera't aviat!!!

I les noies... Ai les noies. En dos grups (un de 3 i l'altre de 4) ens va tocar contra equips de nivell B de Barcelona i el campió del seu grup a nivell A de Barcelona. La primera posició semblava clara i havíem de lluitar per classificar-nos per les semis. A la derrota esperada contra el Club Natació Sabadell vam sumar dues victòries (una suadíssima contra el CB Esparraguera) que ens permetia lluitar per entrar a la final. I és aquí on un joc en atac brutal i una actitud impressionant ens va portar a guanyar còmodament les semis per passar a la final contra les favorites. Altre cop contra el CN Sabadell, amb el precedent del dia anterior (-27) i res a perdre vam jugar 25 min espectaculars i no vam aguantar el ritme els 15 restants on els tirs lliures fallats i la poca fluïdesa en atac ens van condemnar a una derrota per 12 punts que no és reflex del que es va veure. Tot i això l'entrega i la lluita durant els 40 minuts fa que ens sentim orgullosos de vosaltres i és el camí a seguir de cares a l'any vinent. Felicitats!!

També vam veure com en Martí Pons era premiat com a MVP del torneig i vam treure premi en els concursos. L'Emma va quedar segona al concurs de triples i la Berta i la Núria sots campiones del two ball!!

I per acabar el del Valls és l'últim partit que en Jordi i servidor hem tingut l'honor de portar d'aquest equipàs que és el cadet masculí. Independentment dels resultats em quedo amb el grup humà que sou, ens ho hem passat de conya i esperem que vosaltres també. Ara ens tocarà gaudir-vos des de la grada, allà estarem per animar, sort nois!!














Fotos: Montse Ricart/Jordi Mallorquí. Més imatges, aquí.


Comentaris