El Mini masculí al Torneig del Rosselló

Aquest cap de setmana el Mini masculí ha participat al Torneig del Rosselló que s’ha jugat a Ribesaltes. 

Ha estat un gran cap de setmana de bàsquet, de temps amb els amics, de conèixer nous companys i noves maneres de fer les coses. 

A nivell esportiu ha estat una gran experiència. En els primers partits es barrejaven els nervis i les dificultats per adaptar-nos a una altra manera de jugar: 4x4 a pista sencera i un bàsquet molt físic en el que el contacte estava totalment permès. Però, mica en mica hem estat capaços d’adaptar-nos-hi i posant-hi, tots, molta intensitat hem aconseguit superar aquestes dificultats i anar millorant en el nostre joc. 

El dissabte vàrem jugar quatre partits: 

B.Vilafant 24 – Lavernose Lacasse 40 
B.Vilafant 27 – ABC-BSM Brignoles 28 
ESBC 25 – B.Vilafant 26 
BC Montferrand 45 – B.Vilafant 21 

El diumenge jugàvem pel 7è-10è lloc: 

CS Decines 22 – B.Vilafant 23 
ABC-BSM Brignoles 44 – B.Vilafant 49 (a la pròrroga) 

Moltíssimes felicitats a tots els jugadors: si seguiu treballant així i continueu fent aquesta pinya segur que arribareu a viure grans moments de bàsquet! Les ganes que heu posat tots per anar millorant partit a partit i com us heu animat els uns i altres per superar les dificultats que hem anat trobant, és el millor aprenentatge d'aquest cap de setmana.

I moltes gràcies també als pares, mares i germans que no heu parat d’animar en tots els partits, al cas sempre de la logística, a en Carlos per les taules (no sempre ha estat fàcil!) i, molt especialment, a en Chava per tota l'ajuda i suport! Ha estat un gran cap de setmana!



































Fotos: Quiku Prat, Àfrica Jou. Més fotos, aquí.

Comentaris