Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 84 - CB Blanes "A" 82

Bàsquet Vilafant: Cortada (3), Batlle (11), Castillo (9), Fernàndez (14), Gascon (8) -cinc inicial, Palol, Parra (9), Peral (9),Vergés (6), Descamps (3), Cuadrado (6).
Tirs lliures: 12/23. Faltes personals: 25
Rebots: 36 Defensius: 26 (Batlle 8).  Ofensius: 10 (Batlle i Gascon 3)
Triples: 8/25 (2 Peral i Cuadrado, 1 Cortada, Castillo, Descamps i Gascon)

CB Blanes: Vinaixa (20), Polo (27), Ramiro (4), Carrillo (6), Llorens (12)-cinc inicial, Pérez (3), López (10), Montells.
Tirs lliures: 15/32 Faltes personals: 20 (eliminat Llorens 33')
Rebots: 51 Defensius 38 (Ramiro 11). Ofensius 13 (Carrilo i Pérez 3)
Triples: 5/18 (4 Polo, 1 Llorens)

Últim partit de la temporada, que ha acabat amb una victòria molt difícil d'aconseguir. Ens jugàvem aconseguir la primera plaça del grup, que seria pel guanyador del partit: ells amb pocs jugadors (un dels 8 jugarà amb febre i un altre que jugarà de forma testimonial), nosaltres amb dotze (el que farà molt complicat repartir minuts).

Ells van començar molt concentrats i molt intensos, els seus pocs efectius feien pensar que no aguantarien el ritme (ara ja sé perquè no em toca la loteria) per guardar-se es van posar en 2-3, i per segona vegada consecutiva vam treure la faceta de tiradors (8 triples), vam ser capaços de no patir molt amb el rebot cosa que és d'agrair encara que sigui a l'últim partit.

Moments del partit? Segon quart en què el jugador del Blanes Polo és capaç de fer tres triples (i una que li van donar de dos per trepitjar) que els va donar una avantatge de tres punts a la mitja part. Tercer quart; canvi defensiu nostre (ja vam intentar fer 1-3-1 al segon però no vam trobar-nos còmodes) que aconseguirà frenar als jugadors exteriors però donarà vida als interiors (18 punts a la segona meitat 5 a la primera).

Els tirs lliures de Vinaixa 12/15 (amb 10 fets a la segona meitat) i per acabar la lesió de Polo que no el va deixar acabar el partit (fet que va limitar encara més les rotacions al final del partit).

Amb tot això, el partit mai va tenir un dominador clar: continues alternances al marcador amb màximes avantatges de sis punts per tots dos equips. Entrem els últims tres minuts amb cinc punts per sobre (78-73) que tal com va el partit sembla un món, però un parcial de 0-8 els posarà tres a dalt (78-81) a falta de dos minuts cistella de dos i després dos tirs lliures fets ens posaran un per sobre (82-81). Mouen negres i tindran 4 tirs lliures a l'últim minut dels que només faran un (82-82). Un altre cop són decisius els famosos tirs lliures. Això ens deixarà la pilota a nosaltres amb cinc segons per jugar, i com sempre el caràcter d'aquest equip sortirà a la superfície i es convertirà en un 1x1 que acabarà amb cistella sense deixar temps per reaccionar al Blanes.

Hem acabat la temporada molt bé, més que bé. He disfrutat molt entrenant aquest equip, tots els jugadors m'heu sorprès en algun moment de la temporada. La meva dona diu que us crido molt, jo crec que no, però ho dic perquè sé que no llegirà aquestes línies. I em va encantar el detall que vau tenir.