Cadet masculí: CB Olot B 36 - Bàsquet Vilafant 76

Convocats: Arnau Pararols (4), Pep Sala (8), Nil Gironès (7), Ferran Baraut (8), Àlex Crespo (3), Pau Isidoro (2), Adrià Quintana (np), Àlex Palomeras (2), Arnau Caritg (11), Ismael Torres (11), Marc Moncanut (11), David Sedano (9).

Parcials: 7-12 / 13-18 (20-30) / 8-21 (28-51) / 8-25 (36-76)
7/22 en tirs lliures. 1 Triple, Marc.
19 faltes a favor / 19 en contra.

"Amb bon peu"

Amb aquest partit donàvem l'inici a la competició Territorial de Girona de Cadet Nivell B a les 9:30 del matí contra el CB Olot.

Inici de partit molt espessos (nerviosos? adormits?), on es feien bastant bé les coses, però perdonàvem massa en atac així com en defensa permetíem molt al rival. Els dos primers quarts han estat força fluixos, però amb sensació de superioritat (tant física com a nivell de joc) i de tenir el partit on el volíem tot i que no acabàvem d'arrancar. Tot i això, + 10 a la mitja part.

La segona part ha estat completament diferent: mentre que el físic del rival anava fent fallida poc a poc, el nostre semblava no tenir límits i aquí és on hem tret la nostra millor versió del joc, augmentant la intensitat defensiva, creant espais i buscant les millors opcions de tir, recuperant pilotes i sortint al contraatac... Deixant els parcials de la segona part 8-21 i 8-25 en contra i primer triomf de la temporada.

Cada vegada sembla que entenem més de que va tot això del bàsquet, ens compenetrem més i tenim més ambició al jugar, i això ja ho hem parlat, és súper positiu i només pot anar a més.

Però com sabeu, una flor no fa estiu, i amb això no n'hi ha prou. Hem de seguir treballant com fins ara o més per corregir errors, aprendre i millorar cada vegada més.