Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 91 - FD Cassanenc 31

Convocats: Arnau Pararols (8), Pep Sala (3), Nil Gironès (6), Ferran Baraut (6), Àlex Crespo (4), Pau Isidoro (6), Adrià Quintana (np), Àlex Palomeras (5), Arnau Caritg (20), Ismael Torres (14), Marc Moncanut (8), David Sedano (11).

Parcials: 23-7, 25-12 (48-19), 17-8 (65-27), 26-4 (91-31)
7/19 TLL (36,8%)
13 faltes a favor / 13 en contra.

Recuperant sensacions

Jornada número quatre, contra el FD Cassanenc, un rival que ja coneixíem del torneig disputat el setembre passat Sant Feliu de Guíxols. Un equip amb poc físic (barreja de cadets i infantils), però ràpid, intens i amb bon llançament.

El partit, en general, ha estat fantàstic. Aquest és l'equip que ens agrada veure. Respecte la pregunta de la crònica de l'altre dia, sembla que tots hem tingut clar quina classe d'equip volem ser.

Iniciàvem el primer quart amb una idea clara de joc i imposant el nostre ritme al partit. Això significava un parcial de 23-2 al marcador al minut 8'. Els dos últims, la falta d'encert i una petita relaxació en defensa ens feia encaixar un 0-5 en contra, deixant el resultat final del quart en 23-7. Immens Caritg en aquest quart (10 punts, dels seus 20), imparable sota els taulells.

Segon quart idèntic al primer, molta intensitat defensiva i velocitat en atac que ens permet fer un +13 i deixar el marcador a la mitja part 48-19 i amb el partit pràcticament sentenciat.

Inici de tercer quart relaxat, la qual cosa ens fa perdre intensitat defensiva i encert en atac (6-6 als primers 5 minuts, els pitjors del partit). Després de temps mort local, tornem a posar-nos les piles i a dominar el matx.

Últim quart amb el partit ja decidit, el físic ha donat els seus fruits a favor i ens ha permès fer els màxims punts (Isma, 12 punts dels seus 14 en aquest quart, imparable al contraatac) i encaixar els mínims en comparació als altres quarts.

Així doncs, molt bon partit a nivell defensiu: bona defensa de l'1x1, línies de passada i rebot defensiu; i a nivell ofensiu: bona circulació de pilota, sortida al contraatac, rebot ofensiu i anotació de tots els jugadors.

En aquest últim apartat, m'agradaria destacar l'actuació de David Sedano, impecable durant tots els minuts que va estar a pista, amb 11 punts i més de 10 rebots (7 ofensius), en el partit més complert que li he vist fer; enhorabona David, segueix així!

Felicitats a tots i a seguir treballant, això tot just comença!