Cadet masculí: CB Roses 30 - Bàsquet Vilafant 103

Convocats: Arnau Pararols (6), Pep Sala (12), Nil Gironès (6), Ferran Baraut (12), Àlex Crespo (10), Pau Isidoro (1), Adrià Quintana (np), Àlex Palomeras (8), Arnau Caritg (9), Ismael Torres (13), Marc Moncanut (8), David Sedano (18).

Parcials: 8-23, 10-40 (18-63), 6-21 (24-84), 6-19 (30-103)
4/10 TLL (40%). 1 T3, Ismael.
8 faltes a favor / 19 en contra.

Seguim creixent 


Cinquena jornada contra el CB Roses, un equip, a priori, més fluix, cosa que s'ha confirmat als primers minuts i ja s'ha arribat a la mitja part amb el partit sentenciat (40 punts en els 10' del segon quart, imparables en atac). 

La segona part, i veient la dificultat del rival per passar la defensa individual a tot el camp, hem canviat el sistema defensiu, per provar coses noves que farem en un futur no molt llunyà (espero). 

Així doncs, al final dels 40', una victòria més al sac i amb molt bones sensacions, ja que cada vegada ens estem apropant més al què volem ser, mostrant una defensa intensa on cada jugador de l'equip es sacrifica pel bé de tots, un atac on tothom participa i que mica en mica ja no perdonem tant les situacions fàcils i en definitiva un gran actitud i treball en equip que fa que els entrenadors estiguem orgullosos de vosaltres. Aquest és el camí a seguir si volem aspirar a tot i estar a dalt a final de temporada, no podem afluixar. 

Les properes setmanes ens enfrontarem a rivals més complicats, i per això hem d'augmentar més la concentració, la intensitat i polir detalls als entrenaments, que aquí és on més fallem, ja sabeu que no n'hi ha prou en fer-ho bé i maco als partits. Hem d'aprofitar bé cada entrenament, per poder ser millors cada dia, millors cada dissabte de partit; això és el que ens farà ser grans.

Felicitats a tots i demà a tornar-hi!







Comentaris