Bàsquet Vilafant: Pons (4), Carreras (3), Vergés (9), Descamps (1), Gascon (19) -cinc inicial, Batlle (11), Castillo (8), Fernàndez (12), Crous (6).
Triples: 6/17 (Gascon 3, Castillo 2, Carreras)
Rebots: 29 (Vergés 6) Defensius 20 (Pons, Castillo, Fernàndez i Crous 3) Ofensius 9 (Vergés 4).

CB Calella: Blanchart (14), Nascimento (10), Domínguez (10), Milian (37), Blanchart (2) -cinc inicial, Caparrós(2), Diallo (2), Estany, Carbonell, Bachs (9), Mansachs.
Tirs lliures: 7/21 Tirs de 2: 26/45
Triples: 9/21 (Millian 7, Domínguez 2)
Rebots: 37(Nascimento 14) Defensius 27 (Nascimento 11) Ofensius 10 (Diallo 4)

Si fins ara han semblat equips durs, mireu els resultats de altres equips

La crònica d'aquesta setmana es podria resumir així: minut 26 50-48, minut 27 2 punts de Milian, minut 28 2 triples de Milian, minut 29 dos triples de Milian més cistella de 2 de Millian, minut 30 1 punt del Vilafant i un triple de Milian. De guanyar de 2, en tres minuts parcial de 1-19 per marxar 16 a sota (51-67).

Però el partit ha estat molt més que això, per començar hem millorat les coses que vam fer malament a l'últim partit (rebot, un punt de pausa per jugar en atac, creure amb el que fem). Hem estat una mica mes agressius amb la pilota a les mans, però encara ens falta aquell instint assassí que et fa no perdonar. Hem millorat el bloqueig de rebot (sobretot els primers 20 minuts amb només dos perduts en defensa). Hem fet els sistemes d'atac amb solvència, suposo que cada vegada ho farem millor. Hem tirat a cistella sense por a fallar la majoria de vegades (amb por fem coses rares o deixem de fer tirs lliurats). Hem defensat millor que altres dies (la majoria de minuts).

Però no tot seran flors i violes, el famós moment de dexconnexió ens ha tornat a costar el partit; ha tornat a sorgir un súper jugador (Milia amb 6/7 T2 , 7/9 T3, 4/5 T1). Encara no som capaços d'arreglar els nostres forats defensius.

Parlar un altre cop del caràcter que tenen aquests jugadors està molt bé, però el que ens falta és ser capaços de controlar el ritme de partit. Si a l'evolució que hem fet en aquests tres partits som capaços de sumar aquestes coses crec que podem tenir opcions de guanyar el partit. Quan? A mi tant m'és, estic convençut que aquest moment arribarà més aviat que tard.